Iki komos žmoną sumušusiam M.Bašarovui gresia rimti nemalonumai

Savaitgalį Rusijos žiniasklaidoje nuaidėjo skandalinga žinia: garsus aktorius Maratas Bašarovas žiauriai sumušė savo žmoną Jekateriną Archarovą. Sužalojimų būta tokių stiprių, kad moteris kurį laiką buvo panirusi į komos būseną, o smurtautojui gresia net 6 metai laisvės atėmimo, praneša portalas „KP.ru“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2014, 5:10 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 5:47 AM

„Katerinai sulaužyta nosis. Ji patyrė daugybines galvos traumas“, – pasakojo nukentėjusiosios teta Irina Mlodik, pridurdama, kad po M.Bašarovo smurto protrūkio Jekaterina kurį laiką buvo panirusi į komą, tačiau dabar atgavo sąmonę.

„Bašarovas buvo ne šiaip girtas, jis ničnieko nesuvokė! Jis ir anksčiau buvo pakėlęs prieš Jekateriną ranką, tačiau ši tyliai kentėjo ir vis atleisdavo“, – pasipiktinimo neslėpė moters dėdė Emanuilas Vitorganas.

Aukos draugė Aigul Milštein taip pat nupasakojo kraupią naktį: „Kaip Katia man pasakojo, po to, kai Maratas ją sumušė, ji buvo išguita iš namų vilkėdama vien pižamą. Katia pasibeldė į duris, norėdama pasiimti svarbiausius daiktus, o Maratas su didžiule nuostaba žvelgdamas į ją paklausė: „Kodėl tau iš nosies bėga kraujas? Gal nukritai?“. Visas jų butas buvo nutaškytas kraujais.

Žurnalistui paklausus, ar smurtautojas nebandė prašyti žmonos atleidimo, A.Milštein atsakė neigiamai, pridurdama, kad M.Bašarovas dar ir drįso nusiųsti Jekaterinos motinai bjaurią žinutę.

Į klausimą, ar J.Archarova parašė pareiškimą policijai, nukentėjusiosios bičiulė atsakė, jog šiuo metu Jekaterina jaučiasi itin blogai, jai tai mažiausiai rūpi.

„Bet ji man jau pasakė, kad jųdviejų su Maratu laukia skyrybos“, – teigė A.Milštein.

Viena iš pirmųjų apie skandalingą incidentą sužinojo rašytoja Marija Arbatova – jai pranešė Jekaterinos artimieji.

„Smurto pateisinti tiesiog neįmanoma. Pasak artimųjų, M.Bašarovas savo galva trenkė Katiai į veidą. Taip smūgiuoja banditai! Jos nosis tiesiog įdubo į vidų, gydytojams teko dėlioti ją iš gabaliukų. Pasak advokatų, jei Jekaterina norės, dėl sunkių sužalojimų Maratas už grotų praleis šešerius metus. Katios rankose – gydytojų išvados ir visi tam reikalingi dokumentai. Dar prieš sutikusi Maratą, Katia gyveno ramų gyvenimą tėčio užnugaryje. Jos tėvas – statybų verslo magnatas. Vyras tiesiog pravirko išvydęs savo dukrą tokios būklės...

Šiuo metu J.Archarova iš ligoninės perkelta į namus, tačiau jai vis dar yra prijungta lašelinė. Priešaky – ilgas gydymo procesas. Iki šiol nei Jekaterina, nei Maratas viešai neprabilo apie įvykusį smurto protrūkį.

O štai buvusi M.Bašarovo žmona Jelizaveta Krucko užtikrintai teigė, kad incidento metu Jekaterina buvo girta, pati puolė peštis ir vargu ar bent minutei buvo panirusi į komą.

J.Archarova ir M.Bašarovas susipažino dar kovo mėnesį socialiniame tinkle, o jau birželį prie altoriaus vienas kitam prisiekė „amžiną“ meilę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.