Žiauriai žmoną sumušusio M.Bašarovo draugai: „Katia pati kalta!“

Iki komos būsenos žmoną sumušusiam rusų aktoriui Maratui Bašarovui gresia laisvės atėmimas iki 6 metų. Ką jau kalbėti apie skyrybas, sugadintą reputaciją ir kone nutrūkusią karjerą. Tačiau buvusi smurtautojo žmona ir artimas jo bičiulis įsitikinę – žiauriai sumušta Jekaterina Archarova ne tik pati išprovokavo išpuolį, bet ir, galimai, viską kruopščiai suplanavo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2014, 6:08 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 3:21 AM

Buvusi M.Bašarovo žmona Jelizaveta Krucko įsitikinusi – Maratas neturėtų būti kaltinamas dėl kruvino išpuolio, mat Katia pati viską išprovokavo. „Aš negaliu atsistebėti. Visi rašo, kad Maratas, būdamas neblaivus, žiauriai sumušė savo žmoną, tačiau niekam nekyla klausimas, ar šioji santykių aiškinimosi metu buvo blaivios būsenos. Su Maratu praleidau daugiau laiko nei bet kuri kita jo mylimoji. Mudu kartu buvome 8 metus. Galiu pasakyti tik tiek, kad mūsų santykiuose tokių incidentų niekada nebuvo“, – tikino J.Krucko.

Aršiai dešimtmetės dukros tėvą ginanti Jelizaveta teigė, kad dabartinė M.Bašarovo žmona nevengia pakelti taurelės. „Girtos moterys – dar aršesnės nei girti vyrai. Kai šis skandalas pasiekė dienos šviesą, buvo praleista esminė dalis – M.Bašarovas suknežino nosį visiškai girtai žmonai. O dabar, mat, Jekaterina atrodo lyg nekaltas angelėlis, vargšė smurto auka.

Katia – pavojinga moteris. Ji elgiasi neadekvačiai. Jeigu prireiks, subursiu grupę liudininkų, kurie patvirtins jos keistą elgesį. Galiu pagrįstai teigti, kad Marato smūgiai tebuvo savigyna“, – ryžtingai sakė buvusi aktoriaus žmona.

J.Krucko taip pat prisiminė atvejį, kai J.Archarova savo vyrui grasino peiliu. „Neseniai sulaukiau skambučio iš savo dukros, kuri tuo metu leido laiką su Maratu ir Jekaterina. Ji paskambino ir paklausė: „Mama, ką man reikėtų daryti? Katia vaikosi tėtį su peiliu rankoje! Aš kaip mat paskambinau netoliese gyvenantiems pažįstamiems, kad šie kuo skubiau išgabentų mano dukrą iš namų ir, esant galimybei, kartu pasiimtų Maratą. Suvokiau, kad vakaro baigtis gali būti tragiška.

Kadaise mačiau, kaip Katia, gatve žygiavusi su Maratu ir draugais, staiga nukrito ant žemės, o po to visiems skundėsi, esą ją pastūmė vyras. Manau, kad ir šį kartą viskas buvo suplanuota“, – prisiminimais dalijosi Jelizaveta.

Lemtingą naktį, kai įvyko M.Bašarovo ir jo žmonos Jekaterinos konfliktas, jų namuose buvo ir Jelizavetos motina bei dukra Ameli. Pasak jų, Jekaterina visą naktį neleido Maratui miegoti – teigiama, kad moteris vyrui trankė per galvą, o šis, norėdamas apraminti žmoną, galėjo jai smogti. „Ji pati išprovokavo tą smurto protrūkį, o po to nusprendė viską pakreipti sau tinkama linkme“, – galima įvykių versija pasidalino moteris.

Buvusi mylimoji – ne vienintelė, palaikanti smurtautojo pusę. Artimas Marato draugas, dailiojo čiuožimo šokėjas Romanas Kostomarovas taip pat pasisakė apie įvykusį incidentą: „Galiu pasakyti tik tiek, kad nieko tiksliai nežinau. Ne pernelyg gerai pažįstu Jekateriną. Regis, ją prastai pažinojo ir pats Maratas, juk jie taip greitai susituokė... Pastaruoju metu jų santykiai buvo labai šalti, o juk visai neseniai atšoko vestuves! Kartą paklausiau Marato, kas tarp jų nutiko, kodėl jiedu taip atšalo, o jis man atrėžė: „Roma, aš nežinojau, kad Katia tiek geria, nežinojau, kad ji praranda savikontrolę“.

Maratas tikino, kad jo dukra Ameli labai bijo Jekaterinos, kai ši yra girta. Labai gaila, kad mano bičiulis savo žmonos blogąją pusę pamatė tik po vestuvių. Išgėrusi Katia elgdavosi neadekvačiai, ir nuolat inicijuodavo skandalus, provokuodavo Maratą. Taip, Maratas taip pat išgeria, kaip ir bet koks kitas žmogus... Tačiau aš niekuomet nemačiau jo įpykusio ar agresyvaus. Tikiu, kad sklindančios kalbos, jog jis savo galva trenkė Jekaterinai per veidą – tėra burbulo pūtimas“, – portalui „Super.ru“ teigė M.Bašarovo bičiulis.

Primename, kad J.Archarova ir M.Bašarovas susipažino dar šių metų kovo mėnesį socialiniame tinkle, o jau birželį prie altoriaus vienas kitam prisiekė „amžiną“ meilę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.