Žmoną neatpažįstamai sumušęs M. Bašarovas: „Labai ją myliu“

Žiauriai žmoną sumušusio rusų aktoriaus Marato Bašarovo ir moters artimųjų karas įgauna pagreitį. Šį kartą portalui „Super.ru“ pavyko pasikalbėti su visuomenės atstumtuoju, smurtautojo etiketę pelniusiu vyru. Aktorius teigia, jog labai myli žmoną ir nesupranta, kodėl šioji taip akiplėšiškai meluoja. Esą net gydytojai patvirtino, kad ne viskas, ką šioji pasakoja, yra tiesa.

M.Bašarovas teigia, jog labai myli žmoną ir nesupranta, kodėl šioji taip akiplėšiškai meluoja.<br>AOP nuotr.
M.Bašarovas teigia, jog labai myli žmoną ir nesupranta, kodėl šioji taip akiplėšiškai meluoja.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2014, 2:15 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 1:45 AM

- Maratai, gydytojai, stebėję Jekaterinos būklę, paneigė kalbas apie tai, jog moteris buvo sumušta taip stipriai, kad paniro į komą. Ar tai reiškia, kad jūsų žmona melavo?

M.Bašarovas: Žinoma, kad taip.

- Kaip paaiškintumėte žmonos poelgį?

M.Bašarovas: Tai jos ir klauskite! Nežinau, kokiu tikslu ji taip apsimelavo. Nenoriu viešai aptarinėti savo asmeninio gyvenimo detales. O žmoną, beje, aš labai myliu.

- Ar planuojate pateikti skyrybų prašymą?

M.Bašarovas: Manau, kad to neprireiks.

– Jekaterina kreipėsi net į tris skirtingas klinikose, tačiau gydytojai tvirtina, kad stiprių traumų, apie kurias žiniasklaidos atstovams pasakojo moters artimieji, nebuvo.

M.Bašarovas: Aš nesuprantu, kodėl jiems to reikėjo...

- Galbūt planuojate apie incidentą prabilti viešai?

M.Bašarovas: Ne, net neplanuoju. Jeigu mano žmonai ir jos artimiesiems patinka kalbėti apie mudviejų asmeninį gyvenimą įvairiose laidose – lai kalba.

- Sklinda kalbos, kad artimieji stengiasi pasipelnyti iš susidariusios situacijos.

M.Bašarovas: Tai ne visai tikslu.

- Tačiau finansinių pretenzijų jie, vis dėlto, turi? Jekaterinos artimieji įvairiose pokalbių laidose dalyvauti sutinka tik su sąlyga, jog jiems bus sumokėta.

M.Bašarovas: Matyt, turi finansinių sunkumų, jeigu užsiima tokiais dalykais. Su Jekaterinos tėvu mes jau pasikalbėjome. Gražinau pinigus, kuriuos jie skyrė mūsų su Katia vestuvių ceremonijai. Taip pat atidaviau ir vestuvines dovanas.

Buvusi M.Bašarovo žmona Jelizaveta Krucko portalui „Kp.ru“ papasakojo apie pinigus, kuriuos J.Acharovos artimieji sumokėjo už pompastišką vestuvių ceremoniją, įvykusią šių metų liepos mėnesį: „Juk tai buvo Jekaterinos tėvų dovana jos vestuvių proga ir štai, pažiūrėkit, ką jie dabar kalba... Jekaterinos tėvas Maratui pasakė, kad jei šis negražins pinigų, turės nemalonumų. Mano buvęs vyras gražino pinigus – suma siekė 200 tūkst. JAV dolerių.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.