Muša, vadinasi, myli? M.Bašarovo sumuštai žmonai gresia apakimas

„Ne pyragai...“ – taip būtų galima įvardinti situaciją, kurioje atsidūrė rusų aktorius Maratas Bašarovas, prieš daugiau nei savaitę žiauriai sumušęs savo žmoną, viešai apkaltinęs auką šmeižtu, o po to graudžiai prisipažinęs, jog beprotiškai ją myli ir nė neketina skirtis. Televizijos laidoje „Tegul kalba“ pasirodžiusi jo mylimoji nusiteikusi kariauti – skyrybos įvyks ir taškas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2014, 9:16 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 8:36 PM

„Šiandien kalbėjausi su Jekaterinos advokatu. Priežasčių Maratui neilgai, tačiau „garbingai“ pasėdėti belangėje, – daugiau nei pakankamai. Po laidos filmavimo Jekaterinai pakilo ir niekaip nekrenta temperatūra, ji vis dar jaučiasi labai blogai. Žinote, viskas yra ganėtinai rimta, o smurto pasekmės ateityje tik išryškės. Jau dabar sumušta akimi kasdien ji mato vis prasčiau. Nosiai, kurią M.Bašarovas suknežino smūgiu galva, taip pat prireiks operacijos.

Žmonės kalba, kad aktoriui smurto protrūkiai nesvetimi ir, jei šis artimiausiu metu nesiryš gydytis nuo alkoholizmo, pasekmės bus labai liūdnos. Jekaterinai linkiu greitai pasveikti, o Maratui – greitai pakliūti į kalėjimą“, – savo tinklaraštyje rašė žinoma rusų rašytoja Marija Arbatova.

Tinklaraščio skaitytojai autorei primygtinai siūlė nedaryti skubotų išvadų, mat Jekaterina su Maratu dar gali susitaikyti. Tik štai J.Archarova buvo kategoriška – ji tvirtai pareiškė, kad tokiais atvejais atleisti tiesiog neįmanoma.

„Mačiau Jekaterinos interviu per televiziją – ji su tuo vyru tikrai nebegyvens. Ji bijo būti šalia jo. Viliuosi, kad tas atsargumas ją ir išgelbės. Katia užaugo normalioje šeimoje, smurtas artimoje aplinkoje jai atrodo kaip siaubingas dalykas. Jekaterinai po incidento tik gydytis ir gydytis. Laimei, ji turi tam galimybių. O juk tūkstančiai smurtą patyrusių moterų apsimeta, lyg nieko nebūtų įvykę ir po to, kažkodėl, miršta būdamos jaunos“, – situaciją komentavo M.Arbatova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.