Buvusi R.Abramovičiaus meilužė išklojo, kaip suvilioti oligarchą

Kaip iš vieno turtingiausių pasaulio verslininkų išpešti viską, ko trokšta širdis? Atsakymą į šį klausimą buvusi milijardieriaus Romano Abramovičiaus meilužė Ana Subotina pateikė neseniai dienos šviesą išvydusiame romane „Anios pasakojimai“, kuriame nupasakojo prieš keletą metų puoselėtą romaną su rusų oligarchu. Nors knygoje buvusį mylimąjį Ana simboliškai pavadino „Romanovičiumi“, niekam nekilo abejonių, apie ką iš tikrųjų atvirauja moteris.

Daugiau nuotraukų (1)

Aleksandras Procenka, „Lietuvos ryto“ korespondentas Maskvoje

Dec 11, 2014, 7:16 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 9:28 AM

A.Subotina teigė, kad jų jausmai įsiplieskė ne atsitiktinai: „Draugės ganėtinai dažnai mane vesdavosi pas šarlatanes primenančias būrėjas. Kartą viena jų pasakė, jog ateityje manęs laukia audringas romanas su turtuoliu, tačiau santykiai nutrūks dėl mano kaltės. Keista, nes net ir iš kaladės ištraukta korta buvo panaši į R.Abramovičių. Visai netrukus mudu susipažinome per bendrus draugus...“.

Tačiau keisčiausia dalis dar priešaky. Pasirodo, kad pamatus santykiams su milijardieriumi Ana paklojo netradiciniu būdu – sukeldama vyrui gailestį. „Jis labai sentimentalus žmogus. Romanas žavisi gailestį keliančiomis moterimis. Įsivaizduokite, kartą visiškai nepažįstama mergelė jam gailiai papasakojo apie gyvenime patirtus sunkumus, o jis, iš geros valios, ėmė ir nupirko jai butą...".

Anos istorija ne kitokia. Prieš pažintį su R.Abramovičiumi moteris išgyveno skausmingas skyrybas, pašlijo jos sveikata – būtent gyvenimiškos A.Subotinos problemos ir atkreipė turtuolio dėmesį.

„Be to, manau, kad jis jautė simpatiją iš mano pusės“, – pridūrė žurnalistė.

Nors A.Subotinos ir R.Abramovičiaus romanas jau praeityje, moteris vis dar nepraleidžia progos pasidomėti buvusio mylimojo gyvenimu. Pasak Anos, jai gaila dabartinės milijardieriaus mylimosios: „Nesuprantu, kodėl Romanas ir Daša (Daša Žukova, – red.) vis dar nesusituokė. Kita vertus, sklinda kalbos, kad R.Abramovičius ėmė rėžti sparną aplink baleriną Dianą Višniovą...“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.