Išsiskyrė 13 metų kartu praleidę T. Burtonas ir H. Bonham Carter

Holivudo režisierius

Holivudo režisierius Timas Burtonas ir jo partnerė britų aktorė Helena Bonham Carter po 13-os drauge praleistų metų pasuko skirtingais keliais, antradienį patvirtino aktorės atstovė.<br>AOP nuotr.
Holivudo režisierius Timas Burtonas ir jo partnerė britų aktorė Helena Bonham Carter po 13-os drauge praleistų metų pasuko skirtingais keliais, antradienį patvirtino aktorės atstovė.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 24, 2014, 3:51 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 8:32 AM

H.Bonham Carter, sukūrusi įsimintinus vaidmenis kino sagoje „Haris Poteris“ (Harry Potter), keturis „Oskarus“ pelniusioje juostoje „Karaliaus kalba“ (The King's Speech) ir virtinėje kitų pripažinimo sulaukusių filmų, su savo partneriu išsiskyrė „draugiškai“.

„Timas Burtonas ir Helena Bonham Carter anksčiau šiais metais draugiškai išsiskyrė. Jie tebėra draugai ir kartu rūpinasi savo vaikais“, – nurodė atstovė Karon Maskill.

„Prašytume šiuo metu gerbti jų ir jų vaikų privatumą“, – pridūrė ji.

48 metų H.Bonham Carter ir 56 metų T.Burtonas susilaukė dviejų vaikų, bet niekada nebuvo susituokę.

Jiedu susipažino, kai T.Burtonas, režisavęs tokius filmus kaip „Betmenas“ (Batman), „Edvardas Žirkliarankis“ (Edward Scissorhands) bei „Čarlis ir šokolado fabrikas“ (Charlie and the Chocolate Factory), kūrė juostą „Beždžionių planeta“ (Planet of the Apes), kurioje vaidino H.Bonham Carter.

Ekscentrišku stiliumi garsėjanti H.Bonham Carter, 2010 metais duodama interviu Didžiosios Britanijos „Radio Times“, sakė, kad jiedu Londone gyvena atskiruose, bet šalia vienas kito esančiuose namuose.

„Mes matomės lygiai taip pat dažnai kaip bet kuri kita pora, bet mūsų ryšį sustiprina žinojimas, kad turime asmeninę erdvę, į kurią galime pasitraukti“, – aiškino ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.