Demone praminta Geri Halliwel – tikra rakštis sužadėtinio tėvams

„Demonė“ – regis, taip apie buvusią mylimąją atsiliepiantys Robbie Williamsas ir Russellas Brandas ne vieninteliai mano, jog buvusi „Spice Girls“ narė Geri Halliwel yra menka dovanėlė. Paaiškėjo, kad dabartinio atlikėjos mylimojo, „Formulės-1“ komandos „Infiniti Red Bull Racing“ vadovo Christiano Hornerio tėvus taip pat krečia šiurpas nuo minties apie būsimą marčią.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 29, 2014, 8:21 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 12:15 AM

Žinia apie poros sužadėtuves pasklido dar lapkričio mėnesį, tačiau apie dalyvavimą savo sūnaus vestuvėse Gary ir Sara Horneriai nė nesvarsto.

„Christiano tėvai yra sugniuždyti to, kad šis prie altoriaus žengs su Geri. Jie labai liūdi dėl visko, kas šiuo metu vyksta jų sūnaus gyvenime ir nusprendė nedalyvauti vestuvėse“, – leidiniui „Sunday Mirror“ teigė porai artimas draugas.

Pasak šaltinio, Ch.Hornerio tėvai prieštaravo jo draugystei su įžymiąją atlikėja, dėl kurios vyras paliko savo buvusią mylimąją Beverley Allen praėjus vos keletui mėnesių po jųdviejų dukters Olivios gimimo. Ch.Horneris ir B.Allen kartu išbuvo 14 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.