Jennifer Lopez bijo likti vieniša: grįžo pas berniuką-žaisliuką

Nesusiklostęs asmeninis gyvenimas pastūmėjo popmuzikos atlikėją Jennifer Lopez griebtis šiaudo. Pasak leidinio „Entertainment Tonight“, ne kartą tikinusi, jog paniškai bijo likti vieniša, dainininkė ryžosi grįžti pas „prisidirbusį“ buvusį vaikiną, 18 metų jaunesnį šokėją Casperą Smartą.

Popmuzikos diva Jennifer Lopez nusprendė grįžti pas 19 metų jaunesnį Casperą Smartą.<br>AOP nuotr.
Popmuzikos diva Jennifer Lopez nusprendė grįžti pas 19 metų jaunesnį Casperą Smartą.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2015, 6:04 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 3:31 PM

Anksčiau jiedu susitikinėjo daugiau nei pustrečių metų. Pasak šaltinių, J.Lopez ir C.Smartas pastebėti kartu švenčiantys Naujuosius metus Las Vegase.

Primename, kad pora išsiskyrė praėjusių metų birželio mėnesį. Skyrybos nebuvo dramatiškos – jiedu civilizuotai pasuko skirtingais keliais. Jennifer net neskubino šokėjo išsikelti iš jos namų.

Kalbama, kad viena iš skyrybų priežasčių buvo tai, kad Casperas neva flirtavo su transeksualu, o šis noriai pasidalijo pažinties įspūdžiais su žiniasklaida.

Transseksuali moteris grasino parduoti pikantišką jų su Casperu susirašinėjimą užsienio leidiniams. Be to, moteris tikino turinti ir kompromituojančių nuotraukų, kuriose C.Smartas demonstruoja vyrišką savo vyrišką pasididžiavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.