Prezidentas B. Clintonas savo anūkę palygino su pjaustyta duona

„Kaip ir bet kuris kitas senelis aš manau, kad mano anūkė yra pats nuostabiausias dalykas, nutikęs nuo tada, kai atsirado pjaustyta duona“, – juokavo buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2015, 7:35 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 11:33 PM

Seneliu B.Clintonas tapo rugsėjį, kai jo dukra Chelsea susilaukė pirmagimės Charlotte. Nuo tos akimirkos prezidento gyvenimas nušvito naujomis spalvomis.

„Aš ją dievinu“, – televizijos laidoje „Late Night“ atviravo B.Clintonas.

Jis kartu su žmona Hillary trokšta savo vienintelę anūkę matyti nuolat. B.Clintonas juokavo, kad viskas yra gerai tol, kol Chelsea neturi tramdyti pernelyg entuziastingai nusiteikusių senelių.

Gimus Charlottei B.Clintonas buvo priverstas išmokti ne patarinėti, o pats įsiklausyti: „Jauni žmonės dabar puikiai žino vaikų auginimo taisykles. Tai labai įspūdinga.“

Ch.Clinton dažnai būdavo pranašaujama, kad ji pasirinks politikės karjerą, sekdama savo tėvų – buvusio prezidento ir buvusios valstybės sekretorės pėdomis. Rugpjūtį ji pasitraukė iš televizijos NBC specialiosios korespondentės pareigų, kad galėtų rūpintis nėštumu ir rengtis dukrelės gimimui.

Jos vyras Marcas Mezvinsky dirba investicinės bankininkystės srityje.

Prognozuojama, kad H.Clinton antrąkart mėgins tapti pirmąja moterimi, užėmusia Jungtinių Valstijų prezidento postą, iškeldama savo kandidatūrą 2016 metais prasidėsiančiame demokratų kandidato atrankos procese.

B.Clintonas buvo 42-asis JAV prezidentas, kurio kadencija tęsėsi nuo 1993 metų sausio iki 2001 metų sausio.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.