R. Abramovičius mylimajai įrengs didžiausią rezidenciją Niujorke

Rusų oligarchas Romanas Abramovičius nupirko savo mylimajai Darijai Žukovai tris namus elitiniame Niujorko rajone, rašo „Lenta“.

Tikimasi, kad naujoji R.Abramovičiaus rezidencija bus didžiausia tarp privačių namų Niujorko teritorijoje.<br>AOP nuotr.
Tikimasi, kad naujoji R.Abramovičiaus rezidencija bus didžiausia tarp privačių namų Niujorko teritorijoje.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 20, 2015, 11:09 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 1:34 PM

Iš viso nuosavybė R.Abramovičiui kainavo 70 mln. eurų. Anot tinklalapio, rusų verslininkas svajoja milžiniškame name gyventi su savo šeima - mylimąja ir dviejų jo vaikų motina D.Žukova.

Nepaisant to, kad šeima dažniausiai gyvena Londone, viena iš mados ženklo „Kova & T“ įkūrėjų D.Žukova dažnai lankosi Niujorke, kur dalyvauja įvairiuose mados renginiuose bei susitinka su draugais.

Tikimasi, kad naujoji R.Abramovičiaus rezidencija bus didžiausia tarp privačių namų Niujorko teritorijoje.

Garsioji pora, kuri susitikinėja nuo 2005 m. ir augina du vaikus, jau kurį laiką yra nuolatinis žiniasklaidos apkalbų objektas. Neseniai D.Žukova buvo pastebėta „Volstryto vilko“ (The Wolf of Wall Street) Leonardo DiCaprio kompanijoje netoli Niujorko viešbučio. Manoma, kad susitikimas buvo dalykinis, tačiau žurnalistai netrukus paskleidė gandą apie naują Holivudo žvaigždės ir rusų oligarcho mylimosios romaną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.