Kate Winslet pokyčiai: griežta dieta ar nuotraukų retušavimas?

Holivudo aktorė Kate Winslet (39 m.) – arši nuotraukų retušavimo priešininkė, tačiau net ir už natūralų grožį pasisakančiai moteriai ne visuomet pavyksta išvengti nemalonių akibrokštų. Naujausio „GQ“ leidinio viršelį papuošusi aktorė atrodo gerokai lieknesnė nei prieš keletą savaičių, kuomet buvo nufotografuota vilkint vien tik maudymosi kostiumėlį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2015, 7:14 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 3:06 AM

Vos prieš keletą savaičių Naujojoje Zelandijoje atostogavusi aktorė atrodė kur kas putlesnė, o štai ant žurnalo viršelio ji – it nulieta. Gerokai lieknesnės (ir ilgesnės) atrodo ne tik subtiliai atidengtos moters kojos, bet ir veidas.

Tai – ne pirmas kartas, kai „GQ“ retušuoja aktorės nuotraukas. 2003 metais įvykus panašiam incidentui, K.Winslet neslėpė pykčio: „Persistengta retušuojant mano nuotraukas. Aš taip neatrodau ir, visų svarbiausia, nenorėčiau taip atrodyti. Retušuotoje nuotraukoje mano kojos trečdaliu lieknesnės! Žinote, man labiau patiko originalus variantas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.