Paris Hilton brolis paleistas, nors nevaldomas siautėjo lėktuve

Kai jam buvo liepta grįžti į vietą, jis tapo nevaldomas, grasino nužudyti kelis skrydžio palydovus ir antrąjį pilotą, be to, grasino juos atleisti.

Paris Hilton brolis Conradas tėvams pridarė rūpesčių.<br>AOP ir „Scanpix“ nuotr.
Paris Hilton brolis Conradas tėvams pridarė rūpesčių.<br>AOP ir „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2015-02-04 11:14, atnaujinta 2018-01-14 04:26

20 metų Conradas Hiltonas, vilkėdamas tamsų kostiumą ir iki kaklo užsagstytus marškinius, JAV apygardos teisme pasirodė su grandinėmis ant kulkšnių ir prie juosmens prirakintomis rankomis. Teisėjas paklausė, ar jis supranta savo teises ir kaltinimą, dėl kurio jam gali grėsti kalėjimas iki 20 metų.

„Taip, gerbiamasis teisėjau“, – kartojo jis po kiekvieno klausimo, bet kaltinamojo pareiškimo nepadarė. Jis buvo paleistas už 100 tūkst. dolerių užstatą ir kovo 5 dieną turės grįžti į teismą išklausyti kaltinamojo akto.

Be to, jam buvo nurodyta tęsti gydymą dėl psichikos sveikatos problemų.

Bėdos dėl C.Hiltono „British Airways“ lėktuve prasidėjo netrukus po pakilimo liepos 31 dieną ir tęsėsi beveik visą 10,5 val. trukmės skrydį, sakoma FTB agento Davido Gateso rašytiniuose parodymuose.

C.Hiltonas ignoravo nurodymus sėdėti vietoje prisisegus diržą ir lėktuvui kylant ėmė vaikščioti. Jis skundėsi, kad kitas keleivis į jį „bjauriai spokso“.

Kai jam buvo liepta grįžti į vietą, jis tapo nevaldomas, grasino nužudyti kelis skrydžio palydovus ir antrąjį pilotą, be to, grasino juos atleisti.

„Galiu per penkias minutes padaryti taip, kad jūs būtumėte atleisti. Pažįstu jūsų bosą. Mano tėvas tai apmokės, anksčiau jis taip yra daręs“, – sakęs C.Hiltonas.

Jo citatos pateikiamos D.Gateso parodymuose.

C.Hiltono tėvai yra aukštuomenės dama Kathy Hilton ir verslininkas Rickas Hiltonas, viešbučių tinklo „Hilton“ įkūrėjo Conrado Hiltono vaikaitis.

Be to, jaunasis C.Hiltonas smogė kumščiu ir vos nepataikė kitam skrydžio palydovui į galvą. Nors tas palydovas, O.P., sakė, kad juto pavojų, jis pridūrė: „Nemanau, kad jis tyčia norėjo man pakenkti“.

Antrasis pilotas, kuriam lėktuvo kapitonas pavedė pasirūpinti C.Hiltonu, pažymėjo, kad jo judesiai atrodė nekoordinuoti, kad jis atrodė taip, tarsi regėtų haliucinacijas ir sirgtų paranoja.

C.Hiltonas sakė, jog pyko dėl išsiskyrimo su mergina ir norėjo parūkyti marihuanos. Vienu metu jis buvo nuėjęs į apatinio aukšto tualetą, iš kur ėmė sklisti „žolės“ kvapas.

Kai su juo pasikalbėjo antrasis pilotas, C.Hiltonas nubėgo į viršutinio aukšto tualetą ir surūkė cigaretę. Dūmų detektorius buvo rastas užkištas popieriniu rankšluosčiu.

Galiausiai C.Hiltonas užmigo ir buvo antrankiais prirakintas savo vietoje likusioms 90-čiai skrydžio minučių.

Kai lėktuvas nutūpė Los Andžele, C.Hiltonas FTB agentui D.Gatesui pasakė, kad grįžta iš Graikijos ir kad Londone išgėrė migdomųjų tabletę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.