Žvaigždžių įpročiai: nesivalo dantų, nesiprausia ir kramto nagus

Holivudo garsenybės, rodos, stebimos visą parą ir visiems jau yra aišku, kad alkoholis, narkotikai ar cigaretės jiems yra kone kiekvieno vakarėlio neatsiejama trijulė. Tačiau be šių įpročių, garsenybės turi dar įdomesnių ir keistesnių, kurių derėtų atsikratyti.

Aktorės Cameron Diaz (kairėje), Jessica Simpson ir Megan Fox.<br>„Scanpix“nuotr.
Aktorės Cameron Diaz (kairėje), Jessica Simpson ir Megan Fox.<br>„Scanpix“nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 15, 2015, 5:23 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 3:19 AM

Nagų kramtymas. Aktorė Lindsay Lohan ir dainininkė Britney Spears niekaip negali atsikratyti įpročio graužti nagus. Tai atrodo ne tik kad neskoningai, bet žvaigždutės taip pat žaloja savo nagus. Kartais pastebimi netgi iki kraujų nukramtyti nagai. Taip ir norisi jų nagus patepti neskaniu skysčiu, kad šios ilgam atsikratytų tokio blogo įpročio.

Gumos žiaumojimas. Dainininkė Adele nuolat kramto gumą. Tai natūralu, kai tą darai po valgio, tačiau, kai lipi ant scenos ar žengi raudonuoju kilimu ir dar akivaizdžiai žiaumoji gumą... Tai toli gražu nesuteikia elegancijos.

Lūpų kramtymas. Dažnas pasakytų, kad tai – vienas iš susinervinimo požymių, tad, regis, aktorė Kristen Stewart nuolat dėl ko nors suka galvą, nes kramto apatinę lūpą.

Nosies lietimas. Futbolininkas Davidas Beckhamas visada kasosi nosies galiuką. Kartais tai atrodo netgi meiliai.

Užmiršta dušą. „Saulėlydžio“ žvaigždė Robertas Pattinsonas neturi laiko praustis ir dažnai dėvi neskalbtus drabužius. Prie Roberto sėdintys draugai nuolat raukia nosį, mat aktorius kvepia tikrai ne rožių aromatu...

Bijo dantų šepetėlio. Aktorė ir atlikėja Jessica Simpson dantis valosi porą kartų per savaitę, mat jai labai nepatinka, kad po dantų šepetėlio jos dantys tampa slidūs. Ji dažniausiai pasikliauja burnos skalavimo skysčiu. Nepaisant to, reikėtų pripažinti, kad žvaigždutės dantys atrodo spindintys ir be šepetėlio.

Užmirštuolė. Aktorė Megan Fox visada pamiršta nuleisti vandenį tualete. Ji prisipažino, kad šis jos įprotis nuolat erzina šeimą ir draugus.

Nenaudoja dezodoranto. Gražuolė Cameron Diaz pasirodo gali keturias dienas iš eilės nešioti tuos pačius drabužius ir jau dvidešimt metų nenaudoja dezodoranto. O Julia Roberts ne tik nenaudoja dezodoranto, tačiau retai kada depiliuojasi kojų ar pažastų plaukus ir beveik nenaudoja muilo.

Įdegis. Dainininkė Christina Aguilera, rodos, soliariume užsibūna kelias valandas per dieną. Kadangi Christina yra blondinė, toks įvaizdis suprastina jos stilių. Juk yra sakoma, kad balta oda – tai kilmingumo simbolis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.