Erotiškoje fotosesijoje Selena Gomez atrodo lyg dvylikametė

Buvusi merginų dievaičio atlikėjo Justino Bieberio mergina pastaruoju metu tarsi bando atsikratyti geros mergaitės įvaizdžio. Tačiau tai padaryti jai sekasi ne itin sėkmingai.

Selenos Gomez fotosesija.<br>Inez &amp; Vinoodh / „V“ žurnalo nuotr.
Selenos Gomez fotosesija.<br>Inez &amp; Vinoodh / „V“ žurnalo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2015, 8:15 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 9:38 PM

Nenuostabu, kad šalia į skandalus įklimpusio J.Bieberio švelnių bruožų ir gero būdo S.Gomez atrodė tarsi angelėlis. Jos įvaizdis niekada ir nebuvo kitoks.

22-ejų žvaigždė vis dažniau apsitempia seksualius drabužius. Šį kartą ji pasielgė itin drąsiai ir, savo gerbėjų nuostabai, beveik nuogai išsirengė garsaus žurnalo „V“ fotosesijai. Žurnalo viršeliui pozuojančiai S.Gomez buvo sukurtas lolitiškas įvaizdis, kuris ją dar gerokai pajaunino.

Žvaigždė mūvėjo tik trumpučius džinsinius šortus, o sugarbanotus plaukus puošė infantilus raudonas kaspinas. Na, o krūtis S.Gomez prisidengė tiesiog delnais.

Kai tik žurnalas buvo publikuotas, jaunosios aktorės ir dainininkės gerbėjai ėmė neršti internete ir dalintis net kiek pašaipiais komentarais.

Vienas gerbėjas socialiniame tinkle rašė: „Kaip nemaloniai verčia jaustis ši Selenos Gomez fotosesija žurnalui. Ji atrodo kaip dvylikametė. Kas negerai dėl šio makiažo?“

Kiti savo mylimą žvaigždę bandė teisinti, neva nieko negalima padaryti, mat S.Gomez veidas tiesiog atrodo vaikiškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.