Aktorė patyrė fiasko klastodama Holivudo žvaigždžių nuotraukas

Ispanų aktorė Anna Allen taip troško išgarsėti, kad tam pasitelkė melą. Ji 22 tūkst. savo gerbėjų sugebėjo įtikinti, kad tapo pasaulinio garso žvaigžde.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2015, 5:56 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 5:39 PM

Garsenybių vakarėliai, linksmybės „Oskarų“ įteikimo ceremonijoje, bičiuliavimasis su „Didžiojo sprogimo teorijos“ žvaigždėmis – taip atrodo Annos kasdienybė. Viso to nenuginčijamas įrodymas – nuotraukos. Tiesa, jos nėra tokios jau nenuginčijamos.

Iš tiesų A.Allen nėra net žingsnio žengusi raudonuoju „Oskarų“ ceremonijos kilimu. Ji savo veidą nuotraukų redagavimo programa „Photoshop“ užklijavo ant Holivudo žvaigždės nuotraukos. Ir kvietimas į „Oskarų“ šventę netikras – Anna pasidalino aktorės Lupitos Nyong'o padaryta nuotrauka kaip sava.

Tačiau įstabiausia istorija yra nuotraukos, kurioje A.Allen pozuoja prie didžiulės auksinio „Oskaro“ statulos. Dėl jos ispanų aktorė namų sąlygomis susirengė fotosesiją, kurios metu padarytą nuotrauką „įklijavo“ į internete rastą nuotrauką.

Kai Ispanijos spauda negalėjo gauti Annos nuotraukų iš jokių naujienų agentūrų, kilo įtarimų, kad nuotrauka – suklastota. Kad įtikintų žiniasklaidą savo istorijos tikrumu A.Allen davė interviu apie „Oskarų“ ceremoniją, itin smulkiai papasakodama apie laiką, praleistą su šiųmetės apdovanojimų šventės vedėju, aktoriumi Neilu Patricku Harrisu.

Galiausiai ją demaskavo paskalų tinklalapis „ONTD“.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.