Princo Williamo namuose nevaldomai karaliauja uošvė

Dainuojanti pagal per radiją klausomas dainas savo automobilyje kunigaikštienės Catherine motina Carole Middleton vis dažniau pastebima atvykstanti į dukters ir jos vyro namus Norfolke. Antras nėštumas ir energingo sūnaus George'o priežiūra taip išsekino jaunąją kunigaikštienę, kad be rūpestingos motinos pagalbos ji neišsiverčia.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2015, 5:54 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 12:04 AM

Britai juokauja, kad princo Williamo šeimoje visus namų kampus jau kurį laiką laiko uošvė. Carole karališkuosiuose namuose jaučiasi kaip savuose, rašo „Daily Mail“.

Kalbama, kad antrojo vaikeliui atėjimui į šį pasaulį namus ruošia irgi Carole. Laukdamasi George'o Catherine pati dekoravo jo būsimą kambarį, o dabar yra tokia pavargusi, kad audinius, tapetus ir kitas smulkmenas parūpino jos motina, ji viską pati ir išrinko.

Rūpestinga uošvė nepamiršta įsiteikti ir mylimam žentui – kiekvieną vakarą žiūrėdamas televizorių jis gauna savo itin mėgstamą skrudintos duonos ir sūrio sumuštinį, kurį jam ruošia Carole. Be to, vykdama apsipirkti ji niekada nepamiršta į krepšelį įsimesti ir princo Williamo dievinamų šokoladukų su jūros druska.

Savamokslė verslininkė tiek įsisuko į pagalbininkės vaidmenį savo dukters karališkuosiuose namuose, kad britai patyliukais Carole jau vadina nemokama moteriškąja Fawcett – liokajus Michaelas Fawcettas griežta savo ranka palaikė tvarką princo Charleso namuose.

Carole tikrai žino, kaip turi atrodyti gėlės, kur turi stovėti žvakės ir kokius gėrimus reikia patiekti. Jos galia – didžiulė ir neabejojama.

Kol kas Catherine motina negyvena su jaunąja šeima – ji tik atvyksta labai dažnai. Bet tai pasikeis balandžio pabaigoje – svarstoma, kad gimus antrajam kūdikiui kunigaikštienei motinos pagalba bus aukso vertės. 

Britai jau garsiai, o ne puse lūpų C.Middleton vadina įsibrovėlė ir svarsto, kiek toli ji nueis padėdama savo dukteriai ir kiek karališkoji šeima į tai nekreips dėmesio. Juk dėl Carole valdžios princo Williamo namus jau paliko du darbuotojai – namų prižiūrėtojai Amy ir Colinas Woodai.

Tačiau kol princas Williamas čia nemato problemos ar nesiryžta uošviams išsakyti priešiškos nuomonės, jo namų sode darbuojasi ne kas kitas, o Catherine tėvas Michaelas Middletonas. Panašu, kad savo motinos meilės nebegalintis pajusti Williamas kur kas arčiau prisileidžia uošvę nei tėvo žmoną Kornvalio kunigaikštienę Camilą.

Šaltiniai pasakoja, kad norėdami būti puikūs tėvai – šiek tiek nepasitikintys aptarnaujančiu personalu, intravertiški ir šeimyniški – Kate ir Williamas su Carole ir Michaelu yra labai vieningi. Dėl to jauni tėvai esą jaučiasi laimingi ir mėgaujasi tyliu gyvenimu ir buvimu kartu.

„Vis dėlto, – pridėjo šaltinis, – mes galime sakyti, kad Kate ir Williamas, skirtingai nei daugelis jaunų susituokusių žmonių, geriausiai jaučiasi ne dviese, o tuomet, kai aplinkui sukiojasi Kate tėvai. Įtampa tuomet išsisklaido ir aplinka tampa jauki ir šilta.“

Kitas šaltinis patvirtino: „Catherine, Williamas ir Carole yra tokie artimi, kad šias vedybas galima vadinti trijų žmonių santuoka. Iš pradžių Kate blogai jautėsi dėl nėštumo, sirgo, vėliau buvo pavargusi. Carole jai – didžiulis ramstis.“

Santūrioji Carole, beje, niekada neperžengė jokių ribų ir nepamiršo, kas yra jos žentas. Williamas jai visada yra karališkosios šeimos narys ir ji demonstruoja jam reikiamą pagarbą. Gandonešiai sako, kad į Williamą ji visada žiūri iš dukters pozicijų, ir niekada – iš savųjų.

„Kate ir Williamas yra karališkoji šeima, bet ir jiems patinka, kai Carole patiekia skrudintos duonos su sūriu, kaip kad jie mėgsta. Na, gal dukteriai ji ruošia ką nors mažiau kaloringa. Ji padeda priimant kiekvieną sprendimą – nuo to, kokį kaklaraištį Williamui rištis, iki užuolaidų naujajam vaikų kambariui spalvos.

Catherine, visada garsėjusi kaip perfekcionistė, šiuo metu yra per daug pavargusi, kad jai rūpėtų buitis. Ji pasitiki motinos skoniu ir leidžia jai tuo rūpintis – juk ir pačios skonis toks pat, kokį jai perdavė motina“, – svarstė kitas šaltinis.

Apie tai, kad Middletonai princo namuose mėgaujasi valdžia, kiek anksčiau yra prabilęs ir mažojo George'o senelis princas Charlesas. Jis apgailestavo, kad savo anūką mato itin retai, nes jį kone užgrobė Middletonai.

Reta viešnia Kate ir Williamo namuose yra ir George'o krikšto mama Williamo puseserė Zara Phillips. Jos pačios dukrelė Mia su mažuoju George'u kartu nežaidžia ir neleidžia laiko, kaip kad buvo galima tikėtis.

Užmiesčio namuose, o ne Londone, gyvenanti karališkoji šeima, kalbama, nori turėti „tikrus įprastus“ namus, o ne būti privilegijuoti ir karališki. Tai jie vadina galimybe savo vaikams padovanoti ne suvaržytą pareigų ir privilegijų, o normalią ir gražią vaikystę.

Carole labiau nei kas nors kitas žino, kaip padaryti Catherine laimingą, koks personalas jai tinkamas. Ji supranta Kate norą būti kiek įmanoma labiau atsiribojus nuo karališkųjų pareigų, mėgautis privačiu gyvenimu su jai itin lojaliais žmonėmis. Ypač dabar, kai ji laukiasi antrojo vaikelio. 

Kol šeima neras naujų namų prižiūrėtojų, Carole viską daro pati. Su ja jaunoji šeima dažnai palieka ir princą George'ą – Kate ir Williamas yra įsitikinę, kad su močiute jam būti yra kur kas geriau nei su aukle. Močiutė jį tinkamai prižiūri ir per plaukimo pamokas, jam skaityto pasakas ir nuveda į parką pažiūrėti gyvūnų.

Carole su vyru kuriam laikui ketina persikraustyti į karališkosios šeimos namus, kai gims antrasis kūdikis, tikisi daugiau laiko skirti mažajam George'ui, kad jis nesijaustų atstumtas gimus broliukui ar sesutei. Rūpinimąsi dukters šeima moteris laiko ne sunkumu, o privilegija, kurios, beje, neturi princas Charlesas ir jo žmona Camila. Kalbama, kad Carole po dukters gimdymo jos namuose praleis 6 savaites.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.