Taupioji kunigaikštienė Catherine pasipuošė už 48 eurus

Trečiadienį Kembridžo kunigaikštienė Catherine (33 m.) lankėsi Brukhilo vaikų centre. Aplinkinių dėmesį traukė kerinti kunigaikštienės šypsena ir žavinga retro stiliaus suknelė.

Taupumu drabužiams pasižyminti Catherine taškuotą suknelę įsigijo „Asos" tinkle vos už 35 svarus (apie 48 eurus).<br>ViDA Press nuotr.
Taupumu drabužiams pasižyminti Catherine taškuotą suknelę įsigijo „Asos" tinkle vos už 35 svarus (apie 48 eurus).<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2015, 3:15 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 2:53 PM

Taupumu drabužiams pasižyminti Catherine šią suknelę įsigijo „Asos" tinkle vos už 35 svarus (apie 48 eurus). Šių taškuotų suknelių prekyboje jau nebebuvo prabėgus vos pusvalandžiui po to, kai Kembridžo kunigaikštienė pasirodė ją vilkėdama.

Aštuntą mėnesį nėščia moteris visos viešnagės metu švytėjo iš džiaugsmo. Paskutinėmis dienomis Catherine yra itin pakilios nuotaikos. Pavyzdžiui, antradienį per šv. Patriko dienos šventę Catherine visą laiką juokėsi.

Anądien princas ir kunigaikštienė susitiko su kariais, pabendravo su jų šeimomis. Vėliau su jais visais nusifotografavo. Fotografuodamasi su pulku vyrų Catherine nesulaikė juoko – net prisidengė ranka, kad tai nebūtų matoma.

Toks kunigaikštienės gestas Didžiojoje Britanijoje buvo sutiktas ne itin teigiamai. Britai mandagiai priminė karališkajai šeimai etiketo reikalavimus: viešumoje moteriai nedera kasytis ar krapštytis.

Nukrypimas nuo taisyklių priminė britams kitą nutikimą: 2006 metais Catherine mama Carole Middleton viešumoje kramtė gumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.