Seksualiajai Elizabeth Hurley – bučinys iš Russello Crowe

Aktorius Russellas Crowe kiek nustebino vienos britų televizijos laidos žiūrovus, kai

Russellas Crowe su savo buvusia žmona Danielle Spencer (nuotrauka kairėje) bei seksualioji Elizabeth Hurley.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Russellas Crowe su savo buvusia žmona Danielle Spencer (nuotrauka kairėje) bei seksualioji Elizabeth Hurley.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2015-03-23 18:55, atnaujinta 2018-01-08 11:24

Abi žvaigždės dalyvavo savaitgalį rodytoje Jonathano Rosso pokalbių laidoje ir prisiminė savo pirmąjį susitikimą Los Andžele dešimtajame dešimtmetyje, kai vyrukas tapo E.Hurley šuns vedžiotoju.

Toliau jie kalbėjosi apie savo meiles ir R.Crowe prisipažino, kad po išsiskyrimo su žmona Danielle Spencer tebėra vienišas.

„Esu vienišas, išsiskyriau su žmona ir dabar išgyvenu labai (paleistuvingą) mano gyvenimo laikotarpį“, – sakė jis.

Toliau tęsė E,Hurley: „Esu vieniša. Kūrybinėse atostogose. Dabar esu užimta šeima, darbu – dirbu daugiau, nei kada nors anksčiau. Laiko meilei nelieka“.

Vėliau laidos vedantysis pasiūlė žaidimą, kuris padėjo išsiaiškinti, kad R.Crowe niekada nebučiavo E.Hurley. Tada iš savo vietos šiek tiek kilstelėjęs aktorius pasilenkė virš žvaigždės ir ją pabučiavo, sukeldamas žiūrovų ovacijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.