Australų porą pribloškė jų vestuvėse uždainavęs Edas Sheeranas

Baigęs dainuoti dainininkas trumpai šnektelėjo su jaunavedžiais. Išeidamas E.Sheeranas dar pajuokavo: „Padarykite šiąnakt daug vaikučių!“<br>„Instagram“ nuotr.
Baigęs dainuoti dainininkas trumpai šnektelėjo su jaunavedžiais. Išeidamas E.Sheeranas dar pajuokavo: „Padarykite šiąnakt daug vaikučių!“<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 26, 2015, 6:07 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 4:56 AM

Britų popžvaigždė Edas Sheeranas garsėja kaip paprastas ir draugiškas vyrukas. Tačiau niekas nesitikėjo, kad ryškiausia Britų muzikos apdovanojimų žvaigždė gali netikėtai pasirodyti vestuvėse ir nemokamai padovanoti dainą pirmajam jaunavedžių šokiui.

„Ką tik padariau staigmeną šios mielos poros pirmajam šokiui. Galite mane užsisakyti vestuvėms, gimtadieniui ir bar micvai“, – juokavo Edas.

Tiesa, į australų Kya ir Matto Debono vestuves E.Sheeranas atvyko pakviestas radijo „Kiis 1065“ žvaigždžių Kyle ir Jackie. Jie padovanojo jaunavedžiams 80 tūkst. JAV dolerių vertės vestuvių puotą ir povestuvinę kelionę, nes Kya ir Mattas neišgalėjo patys susimokėti už vestuves.

Įsimylėjėliai pasakojo, kad kuklias vestuves jie norėjo iškelti dar prieš kelis metus, bet tuomet netikėtai mirė Kya motina. Pora visas santaupas išleido jos laidotuvėms.

Radijo žvaigždžių pasiūlymas nemokamai surengti vestuves Kya ir Mattui atrodė neįkainojama dovana. Tačiau E.Sheerano pasirodymas šventėje pranoko bet kokius poros lūkesčius.

Baigęs dainuoti dainininkas trumpai šnektelėjo su jaunavedžiais. Išeidamas E.Sheeranas dar pajuokavo: „Padarykite šiąnakt daug vaikučių!“

Sidnėjuje Edas lankėsi dėl koncertinio turo.

Nors šiuo metu E.Sheeranas yra populiariausių pasaulyje dainininkų sąraše, atlikėjas niekada nepasididžiuoja, kai gerbėjai paprašo nuotraukos ar autografo. Tam, kad pabendrautų su gerbėjais Edas kartais net atšaukia susitikimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.