J. Law savo dukros motinai: „Ja rūpinsiuosi, bet gyvensiu kitur“

Trumpas, bet aistringas romanas, skyrybos, o po jų – tarsi perkūnas trenkusi žinia: buvusi pora netrukus taps tėvais. Visa tai patyrė filmo „Šerlokas Holmsas“ žvaigždė Jude’as Law (42 m.) ir dainininkė Catherine Harding (23 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

J.Law ir C.Harding romanas truko vos šešias savaites.<br>„ViDa Press“ nuotr.
J.Law ir C.Harding romanas truko vos šešias savaites.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2015-03-28 16:29, atnaujinta 2018-01-08 01:48

Praėjusią savaitę buvusi J.Law mylimoji C.Harding pagimdė dukterį. Kai ji sužinojo, kad laukiasi, aktorius nedvejodamas pasiūlė: „Kūdikiu rūpinsimės abu, bet ir toliau gyvensime atskirai.“

Įvykdyti šį įsipareigojimą nebus sunku – dainininkė dar būdama nėščia persikėlė į naują namą Vakarų Londono priemiestyje, netoli J.Law gyvenamosios vietos.

C.Harding ir J.Law romanas truko šešias savaites. Jie susipažino Čekijoje, kur aktorius filmavosi Paulo Feigo veiksmo komedijoje „Šnipas“ (Spy).

Aktoriaus bičiuliai juokauja, kad mergaitė – ko gero, paskutinės jų meilės nakties vaisius. C.Harding pagimdytas kūdikis – jau penktas J.Law vaikas.

Vienu seksualiausių pasaulio vyrų vadinamo J.Law moterų sąraše buvo aktorių, dainininkių ir manekenių, tarp kurių – ir britų modelis bei aktorė Sienna Miller (33 m.), su kuria užmegzti audringi santykiai du kartus vos nesibaigė vestuvėmis.

„Aš niekada nesistengiau žūtbūt sukurti šeimos. Tačiau įsimylėti moterį ir tapti tėvu man visada buvo natūralus dalykas“, – yra prisipažinęs J.Law.

Aktorius buvo vedęs tik kartą. Su buvusia sutuoktine aktore Sadie Frost (49 m.) jis susilaukė trijų atžalų: sūnų Rafferty (18 m.) ir Rudy (12 m.) bei dukros Iris (13 m.), kurios krikšto motina yra modelis Kate Moss.

Vėliau po žaibiško romano su amerikiečių manekene Samantha Burke (29 m.) jis susilaukė dukters Sophios (6 m.). Kalbama, kad jos išlaikymui tėvas skiria 5000 svarų sterlingų per mėnesį ir taip bus iki pilnametystės.

Aktorius yra prisipažinęs, kad tik įkopęs į penktąją dešimtį pasijuto išties suaugęs.

„Jaučiu, kad mano metai tarp 40 ir 50 bus patys produktyviausi. Tai puikus amžius aktoriui. Be to, noriu imtis režisūros. O mano vaikai jau tokio amžiaus, kad nereikia būti prisirišusiam prie Londono“, – tada kalbėjo L.Law.

Aktorius tvirtino, kad sekso simbolio, žavaus jaunuolio ir plevėsos įvaizdis liko praeity.

„Tuo labai džiaugiuosi, nes visada norėjau, kad vertintų ne mano išvaizdą, o vaidybą“, – sakė J.Law.

Aktorius buvo du kartus nominuotas „Oskarui“ – už vaidmenis filmuose „Talentingasis misteris Riplis“ ir „Šaltasis kalnas“. Vis dėlto jis iki šiol garsėja ne tik puikia vaidyba, bet ir meilės nuotykiais.

Kai susipažino su Jude’u, S.Frost jau buvo 25-erių, ištekėjusi, augino sūnų. Aistros lengvabūdžiam aktoriui ji nepajėgė pažaboti, todėl paliko vyrą. Netrukus pora nusipirko namą.

„Mano meilė Jude’ui buvo tokia stipri, kad negalėjau savęs kontroliuoti. Tai vedė iš proto“, – prisipažino S.Frost.

Aktorių pora nemažai laiko praleisdavo atskirai. Tai S.Frost buvo nepakeliama. Gimus pirmagimiui santykiai dar labiau pašlijo – Sadie pasidavė pogimdyvinei depresijai.

„Jude’o dažnai nebūdavo namuose, o aš sėdėdavau ant lovos ir storėjau krimsdamasi, kad galiu jo netekti“, – jau po skyrybų, kurios įvyko 2003 metais, pasakojo aktorė.

Kalbama, kad santuoką žlugti pasmerkė keistas žaidimas, į kurį pora įsivėlė dar 2001-aisiais.

Tuomet Jude’as su Sadie atostogavo Graikijoje. Vieną vakarą jie kartu su britų grupės „Supergrass“ nariu Danny Goffey (41 m.) ir jo mergina Pearl Lowe (34 m.) nusprendė susikeisti antrosiomis pusėmis.

Ketvertukas nuostabiai praleido laiką, todėl net ir grįžę į Londoną keitėsi partneriais. Netrukus paaiškėjo, kad J.Law su P.Lowe bendravo ir slapčia.

Išsiskyręs J.Law liūdėjo neilgai – netrukus užmezgė santykius su britų aktore ir modeliu S.Miller, su kuria susipažino Charleso Shyerio romantinės dramos „Alfis“ (2004 m.) filmavimo aikštelėje.

Tai buvo aistringiausias, skandalingiausias ir labiausiai aptarinėjamas romanas aktoriaus gyvenime.

Poros santykiai iškart įgavo pagreitį. O po metų per Kalėdas J.Law manekenei pasipiršo ir ėmė rengtis vestuvėms.

Visus planus sujaukė aktoriaus aistra savo vaikų auklei Daisy Wright. Su ja Jude’as rezgė romaną filmuodamasis JAV. Būdavo, kad paskambinęs mylimajai ir su ja susibaręs aktorius iškart skubėdavo į D.Wright glėbį.

Neištikimybės faktas iškilo į viešumą, kai vienas iš vaikų užklupo savo tėvą ir auklę intymią akimirką.

Dėl šios istorijos J.Law viešai atsiprašė ir teigė labai besigailintis.

„Man gėda, kad įskaudinau Sienną ir kitus artimus žmones. Atsiprašau jos ir visų savo šeimos narių už skausmą, kurį sukėliau. Mano veiksmams, dėl kurių labai gailiuosi, nėra jokio pasiteisinimo“, – verkšleno J.Law.

Britų spauda šį neištikimybės skandalą paskelbė pačiu gėdingiausiu. S.Miller nutraukė sužadėtuves, bet vėliau mylimajam suteikė antrą progą. Aktoriai santykius atnaujino po kelerių metų, kai abu pradėjo vaidinti Brodvėjaus teatre.

Jausmams suliepsnojus iš naujo Jude’as ir Sienna vėl kartu atostogavo, vėl planavo vestuves, bet galiausiai pasuko skirtingais keliais. Tai atsitiko praėjus kelioms savaitėms po to, kai nusipirko bendrą namą Vakarų Londone.

„Tai buvo sveika patirtis. Ji mus abu išmokė bendrauti be pykčio. Kai išsiskyrėme antrą kartą, pajutau didelį palengvėjimą. Esame puikūs draugai“, – atvirai pasakojo S.Miller, kuri jau po mėnesio užmezgė santykius su britų aktoriumi Tomu Sturridge’u (29 m.). Pora iki šiol yra susižadėjusi ir augina pustrečių metų dukrą Marlowe.

Sugriuvus santykiams su Sienna Jude’as nesnaudė. Jis buvo užmezgęs trumpalaikius romanus su mados žurnalų redaktore ir stiliste Kim Hersov (44 m.), modeliu ir TV žvaigžde Kimberly Stewart (35 m.), modeliu bei aktore Lily Cole (27 m.) ir S.Burke, kuri pagimdė jam dukrą.

J.Law prieš porą metų taip pat susitikinėjo su Auksinio gaublio laimėtoja Ruth Wilson (33 m.).

Maždaug prieš metus Holivudo aktorius buvo slapta nufilmuotas viename Budapešto barų – visiškai girtas vyras taikėsi pabučiuoti manekenę Lindą Zimany (29 m.).

Parengė Vykintė Budrytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.