Šilti A. Jolie santykiai su prosenele – vaikystės prisiminimas

Internete atsidūrė vienos ryškiausių pasaulio žvaigždžių aktorės Angelinos Jolie nuotraukos, kuriose ji užfiksuota būdama vos aštuonerių metų. Jose laiminga mažametė įamžinta žaidžianti su savo prosenele Elke Bertrand.

Angelina Jolie savo prosenelę Elkę, greičiausiai, pažįsta tik iš vaikystės prisiminimų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Angelina Jolie savo prosenelę Elkę, greičiausiai, pažįsta tik iš vaikystės prisiminimų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2015, 4:06 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 1:11 PM

Niekada dar nematytos A.Jolie nuotraukos buvo padarytos 1980 metais per Helovyno šventę ir per Valentino dieną. Vienoje iš Helovynui skirtų nuotraukų, šalia klounu išsidažiusios A.Jolie pazavo ir jos pusbrolis Cory Martinas.

Tiesa, gražūs ir šilti Angelinos ir jos prosenelės santykiai taip ir liko tik vaikystės nuotraukose. Dar 1985 m. žvaigždės šeima iš mamos pusės nutraukė bet kokius santykius su E.Bertrand po to, kai mirė A.Jolie prosenelis Rollandas Bertrandas. A.Jolie mama su garsenybės prosenelė tiesiog susipyko ir ištrynė iš savo bei vaikų gyvenimo.

Šeimai artimas šaltinis pasakojo, kad Elke sunkiai išgyvena tokią situaciją, tačiau vis dar myli Angeliną ir kitus tris anūkus bei ilgisi jų kiekvieną dieną.

Dabar 76-erių Elke yra pensininkė, bet vis dar tokia pat geraširdė kaip ir jos proanūkė A.Jolie: užsiima labdara vaikams ir benamiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.