Courtney Stodden savo seksualiu kūnu verčia vyrus varvinti seilę

Amerikiečių realybės šou žvaigždė ir modelis Courtney Stodden (20 m.) demonstruodama savo seksualumą nejaučia jokių ribų. Dažnai į gerokai per mažus bikini įsispraudžianti gražuolė, panašu, tai daro labai sąmoningai.

Courtney Stodden nepraleido progos pademonstruoti savo iškilių kūno linijų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Courtney Stodden nepraleido progos pademonstruoti savo iškilių kūno linijų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2015, 7:28 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 8:49 AM

Šį kartą ji užfiksuota viename Los Andželo paplūdimyje žaidžianti su savo šunimi Cupcake ir linksmai besitaškanti vandenyje. Seksualų C.Stodden kūną dengė tik itin siauras baltas maudymosi kostiumėlis iš nėrinių. Ir jau nieko keisto, kad jos įspūdingą krūtinę viršutinė bikinio dalis dengė tikrai kukliai.

Lyg nujausdama, o gal ir matydama, kad yra fotografuojama paparacių, besiprausdama pajūrio dušinėje C.Stodden stengėsi pademonstruoti kuo labiau provokuojančias pozas.

C.Stodden puikiai suvokia, kad dėl savo iškilių linijų traukia daugybės vyrų žvilgnius, todėl rinkmadasi drabužius mėgsta „pasistengti“. Pavyzdžiui, praėjusią vasarą ji buvo nufotografuota vilkinti raudoną seksualų monokinį, panašų į tokį, kokius vilkėdavo serialo „Gelbėtojai“ žvaigždės. Ir jaunoji žvaigždė visai nesijaudino, kad toks drąsus apdaras atidengia daugiau nei turėtų. Kas be ko, blondinės veidą paplūdimyje puošė storas makiažo sluoksnis.

C.Stodden labiausiai išgarsėjo dėl savo skandalingų vedybų su aktoriumi Dougu Hutchinsonu. 2011-aisiais, kai pora tuokėsi, tada gražuolei buvo vos 16 metų, o su vyru juos skyrė net 34 metų skirtumas. Tiesa, po kelių metų jie išsiskyrė, o vėliau ir vėl prakalbo apie susitaikymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.