A.Baldwino ir K.Basinger duktė užsirašė į reabilitacijos centrą

Aleco Baldwino ir Kim Basinger duktė Ireland

A.Baldwino ir K.Basinger duktė Ireland užsirašė į reabilitacijos centrą<br>„ViDA Press“ nuotr.
A.Baldwino ir K.Basinger duktė Ireland užsirašė į reabilitacijos centrą<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2015, 1:05 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 8:48 PM

19 metų manekenė pirmadienį nuvyko į Malibu esantį reabilitacijos centrą SOBA, kuriame teikiamos gydymo paslaugos nuo priklausomybės narkotikams ir alkoholiui, užsibrėžusi, kaip tvirtinama kai kuriuose pranešimuose, atprasti nuo „besaikio piktnaudžiavimo vakarėliais“.

Tačiau pati I.Baldwin socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje pasišaipė iš šių gandų: „Intensyvus lankymasis vakarėliuose“ – Cha cha! Matyt, esu reabilitacijos centre dėl intensyvus lankymosi vakarėliuose, taaaad kiek užsislėpsiu ir galbūt gausiu šaldyto jogurto.“

Vis dėlto ji patvirtino, kad pradėjo dviejų savaičių kursą reabilitacijos centre.

„Užsirašiau į SOBA dviem savaitėms, kad mažumėle pasprukčiau. Nelakstau taip jau nežabotai po vakarėlius, esu čia tam, kad susitvarkyčiau... su tam tikra emocine trauma ir gaučiau intensyvios terapijos kursą, reikalingą pasitaisyti“, – parašė ji.

„Vieną dieną pajusiu, kad galiu atvirai pasidalyti savo istorija.... O dabar man reikia tik atsikvėpti. Man reikia pasikeisti, kad galėčiau padirbėti su savim ir susirinkti visus reikiamus įrankius. Turiu įveikti viską, per ką esu praėjusi, ir atsikratyti viso to skausmo, kurį paslėpiau po užraktu nepasiekiamose vietose.“

Svetainė Radar Online pranešė, kad I.Baldwin sutiko „nenoromis“ užsirašyti į SOBA, nes taip padaryti dėl piktnaudžiavimo narkotinėmis medžiagomis, ją vertė šeima, tačiau vienas šaltinis, artimas manekenei, tai paneigė.

„Ji nevartoja, tai nesusiję su narkotikais, ji užsirašė savo noru, – sakė šaltinis. – Jai pastaruoju metu teko patirti sunkių situacijų, dėl to ji yra kiek paveikta streso ir sukrėsta, ji tiesiog yra proaktyvi“.

Ireland yra vienintelė A.Baldwino ir K.Basinger, kurie išskyrė 2002 metais po dešimtmetį trūkusio santuokinio gyvenimo, duktė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.