A. Baldwino duktė prieš reabilitaciją išsiskyrė su mylimąja

Aleco Baldwino ir Kim Basinger duktė Ireland prieš nuvykdama į vieną Kalifornijos reabilitacijos centrą išsiskyrė su savo partnere Angel Haze, praneša žiniasklaida. Devyniolikametė manekenė atskleidė, kad ji pirmadienį užsirašė į Malibu esantį reabilitacijos centrą SOBA, kuriame teikiamos gydymo paslaugos nuo priklausomybės narkotikams ir alkoholiui, kad susitvarkytų su „tam tikra emocine trauma“.

Su priklausomybėmis kovojanti devyniolikametė manekenė Ireland išsiskyrė su savo partnere A.Haze.<br>„Scanpix“ nuotr.
Su priklausomybėmis kovojanti devyniolikametė manekenė Ireland išsiskyrė su savo partnere A.Haze.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 16, 2015, 12:53 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:41 PM

Dabar bulvariniam laikraščiui „New York Post“ šaltiniai pranešė, jog bikinių demonstruotoja neva neseniai išsiskyrė su 22 metų repere ir dainininke A.Haze.

Vis dėlto vienas artimas jos bičiulis tvirtina, kad išskyrimas nebuvo ta priežastis, kuri lėmė Ireland savanorišką užsirašymą į reabilitacijos centrą.

Veikiausiai reaguodama į pasklidusias apkalbas apie Ireland problemas ir apie jųdviejų išsiskyrimą Angel, kuri save apibūdina kaip androginiško stiliaus panseksualę, svetainės Tumblr.com paskyroje antradienį atšovė: „Nesuprantu, kodėl žmonės niekaip negali prikąsti liežuvio. Per akis jau to, kad kažkam tenka kažką malti tokioje viešoje vietoje, o dar čia kišate savo beprasmį trigrašį, pasilaikykite š**dus sau.“

I.Baldwin taip pat paneigė, kad jos garsieji tėvai yra atsakingi už ją užklupusias problemas.

Manekenė trečiadienį patalpino nuotrauką, kurioje ji yra nusifotografavusi su A.Baldwinu, ir padėkojo visiems, kas ją palaiko.

„Šiandien užsiimsiu pakantumo, kitų priėmimo tokių, kokie jie yra, ir meilės kitiems bei sau pačiai, kokia esu, praktika. Nepratarsiu daugiau nė žodžio apie visa tai, kas vyksta, … Abu mano tėvai, pamotė ... ir draugai yra visąlaik su manimi. Ką jūs žinote …“, – parašė ji.

„Būčiau taip pat dėkinga, jei niekas nepultų ir nekaltintų kitų dėl to, ką nutariau daryti su savo gyvenimu. Pati rūpinuosi savimi“, – pridūrė ji.

Ireland yra vienintelė A.Baldwino ir K.Basinger, kurie išskyrė 2002 metais po dešimtmetį trūkusio santuokinio gyvenimo, duktė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.