D. Sterlingo žmona iš vyro meilužės prisiteisė beveik 3 mln.

Donaldo Sterlingo, buvusio krepšinio komandos „Clippers“ savininko, žmona išsikovojo iš vyro meilužės beveik 3 milijonus dolerių. Šešis dešimtmečius kartu su vyru pragyvenusi Shelly Sterling prieš mėnesį padavė vyro draugę V.Stiviano į teismą, reikalaudama grąžinti pinigus.

80 metų amerikietis savo merginą per tą laiką, kurį jie praleido kartu, apipylė ypatingai brangiomis dovanomis.<br>„Instagram“ nuotr.
80 metų amerikietis savo merginą per tą laiką, kurį jie praleido kartu, apipylė ypatingai brangiomis dovanomis.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Fausta Simaitė

Apr 16, 2015, 11:00 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 3:07 PM

Praeitais metais praūžęs skandalas, kurio kaltininkė buvo V.Stiviano, atsiėjo merginai brangiai. Paviešintas garso įrašas, kuriame girdėti kaip „Clippers“ šeimininkas pasireiškė prieš juodaodžius nuaidėjo per visą pasaulį.

80 metų amerikietis savo merginą per tą laiką kurį jie praleido kartu apipylė ypatingai brangiomis dovanomis.“Ferrari“, „Bentley“, namas ir kitos prabangios dovanos buvo įvertintos 3.6 milijonais dolerių. Kadangi pinigai už kuriuos buvo perkamos dovanos, buvo bendra Sterlingų šeimos nuosavybė, milijardieriaus žmona nusprendė atgauti pinigus. Nors V.Stiviano teismuose bandė įrodyti, kad visos gautos dovanos buvo tiesiog gražūs, dosnūs D.Sterlingo poelgiai, jai nepadėjo net garso įrašai.

Nusiteikusi tikrai aršiai, Shelly Sterling pasiekė savo tikslą. Moteris teismuose teigė, jog V.Stiviano suviliojo jos vyrą ir pasiglemžė jo pinigus apgaule. Teismų nuosprendžiu V.Stiviano įpareigota grąžinti 2,6 milijonų dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.