Johnny Deppas po operacijos sugrįžo filmuotis į Australiją

Johnny Deppas, kuriam prieš mėnesį buvo atlikta rankos operacija,

Johnny Deppas, kuriam prieš mėnesį buvo atlikta rankos operacija, sugrįžo į Australiją tęsti dalyvavimą naujausios „ Karibų piratų“ (Pirates Of The Caribbean) dalies filmavime.
Johnny Deppas, kuriam prieš mėnesį buvo atlikta rankos operacija, sugrįžo į Australiją tęsti dalyvavimą naujausios „ Karibų piratų“ (Pirates Of The Caribbean) dalies filmavime.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 21, 2015, 6:02 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 6:38 AM

Penktosios filmo dalies filmavimas Australijoje buvo sustabdytas, kai kapitoną Jacką Sparrow vaidinantis J.Deppas susižeidė ranką važinėdamasis privačioje kartingo trasoje ir parskrido gydytis į Jungtines Valstijas.

J.Deppo filmavimosi pertrauka ištįso iki keturių savaičių, kadangi aktoriui prireikė operacijos, per kurią metaliniu strypu buvo sutvirtintas vienas jo pirštų, skelbė „Hollywood Reporter“.

Naujausiais pranešimais, filmavimą ketinta atidėti dar kartą, kad Holivudo žvaigždė turėtų daugiau laiko jėgoms atgauti, tačiau šiuos gandus paneigė pats J.Deppas, antradienį sugrįžęs filmuotis į Australiją.

Aktorius buvo nufotografuotas Brisbano oro uoste su savo žmona Amber Heard.

„Jo sugrįžimas priklausė nuo to, kada jis atsigaus po operacijos, ir kada jo gydytojas jam leis išvykti. Viskas priklausė tik nuo to“, – sakė filmo agentas Michaelas Singeris.

Penktoji „ Karibų piratų“ dalis „Karibų piratai. Negyvėliai nekalba“ (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), kurioje taip pat filmuojasi Geoffrey Rushas ir Javieras Bardemas, kino teatruose turėtų pasirodyti 2017 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.