Biologinė F.Kirkorovo vaikų motina – artima atlikėjo draugė?

Įsileidęs žurnalistus į asmeninio gyvenimo užkulisius bei visuomenei parodęs ūgtelėjusius dukrą bei sūnų, Rusijos estrados princas Filipas Kirkorovas paliko galybę neatsakytų klausimų. Vienas iš jų – kodėl jo vaikai tiesioginio eterio metu pareiškė, kad jų namuose gyvena ir „mama Nataša“?

Įsileidęs žurnalistus į savo asmeninio gyvenimo užkulisius bei visuomenei parodęs savo dukrą bei sūnų, Rusijos estrados princas Filipas Kirkorovas paliko galybę neatsakytų klausimų.<br>K.Samarino nuotr.
Įsileidęs žurnalistus į savo asmeninio gyvenimo užkulisius bei visuomenei parodęs savo dukrą bei sūnų, Rusijos estrados princas Filipas Kirkorovas paliko galybę neatsakytų klausimų.<br>K.Samarino nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2015, 5:31 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 3:55 PM

Anot portalo „Super.ru“, F.Kirkorovo vaikai „mama“ vadina artimą atlikėjo bičiulę, 48-erių verslininkę Nataliją Efremovą. Jiedu su F.Kirkorovu pažįstami jau bene 10 metų.

Teigiama, kad po trejų Alos Viktorijos ir vos dviejų Martino gimimo Natalija kaip įmanydama vengė viešumos.

F.Kirkorovo draugai vieningai stebisi N.Efremovos pasišventimu auginti svetimus vaikus. Tačiau ne ką mažiau stebina moters ir atlikėjo dukters Alos Viktorijos veido bruožų panašumas – šnabždamasi, kad N.Efremova gali būti biologinė mergaitės motina.

Tiesa, kas galėtų būti F.Kirkorovo sūnaus Martino biologinė motina – taip pat mįslė. Tačiau gerbėjai ir čia turi potencialią kandidatę – buvusią popmuzikos karaliaus mūzą, atlikėją Anastasiją Stockają.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.