A. Pugačiovos anūko vos neužmušė dekoracija – jis ligoninėje

Sužalotas Kristinos Orbakaitės sūnus Nikita.<br>„RIA Novosti“ nuotr.
Sužalotas Kristinos Orbakaitės sūnus Nikita.<br>„RIA Novosti“ nuotr.
Sužalotas Kristinos Orbakaitės sūnus Nikita.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Sužalotas Kristinos Orbakaitės sūnus Nikita.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jun 6, 2015, 9:30 AM, atnaujinta Nov 24, 2017, 2:29 AM

Dainininkas Nikita Presniakovas paguldytas į ligoninę, kai ant jo užkrito dekoracija. Nelaimė dėl stipraus vėjo įvyko Kazachstano sostinėje Astanoje per koncertinį renginį „MUZ-TV premija 2015.Gravitacija“.

Nukentėjusio dainininko tėvai – Kristina Orbakaitė ir Vladimiras Presniakovas, senelė – Ala Pugačiova, rašo „Moskovskij komsomolec“.

Vaizdo medžiaga apie įvykį įkelta į „YouTube“. Joje užfiksuota, kaip raudonuoju kilimu eina septyni žmonės. Kai jie sustoja norėdami nusifotografuoti žiūrovų fone, ant 24 metų N.Presniakovo užkrinta metalinė konstrukcija.

Kaip pažymi leidinys, „pastapas nukrito labai nesėkmingai, trenkdamas Nikitai Presniakovui į galvą“. Jam įtariamas smegenų sukrėtimas. Vaizdo medžiagoje matyti, kaip po įvykusios nelaimės artistas susiima už galvos.

„Reklaminis skydas manęs vos neužmušė, nukrito tiesiai ant galvos, – cituoja dainininką „Komsomolskaja pravda. – Mane apžiūrėjo gydytojas. Turbūt man smegenų sukrėtimas. Šiaip viskas gerai. Aš šiek tiek prislopintas nuo šoko, bet savijauta gera. Iš esmės pusės mūsų grupės „Multiverse“ galėjo nelikti. Juk reklaminis skydas sveria tiek daug, kad gali užmušti.“

Pasak jo prodiuserio Matvejaus Aničkino, nedidelę galvos traumą patyrė ir grupės smuikininkas, dar du grupės nariai atsipirko išgąsčiu.

Duodamas interviu portalui „Super.ru“ N.Presniakovas kalbėjo: „Aš su malonumu būčiau pasirodęs scenoje, bet mūsų nekviečia. Mes atvykome čia turėdami tikslą pagroti. Paaiškėjo, kad mes apskritai ne čia turime groti, o kitoje scenoje. Išeina taip, kad mus pakvietė tik tam, kad žengtume keletą žingsnių raudonuoju kilimu ir mums į galvą trenktų reklaminis skydas... Štai tokia įdomi išvykėlė išėjo!“ – sakė artistas.

Kasmetinės nacionalinės premijos teikimo ceremonija vyko stadione „Astana Arena“. Renginyje dalyvavo Rusijos ir Kazachstano estrados žvaigždės, taip pat  Kazachstano prezidentas Nursultanas Nazarbajevas. Jam buvo įteikta speciali premija „Už indėlį į gyvenimą“. Ceremoniją vedė žinomas Rusijos pramogų pasaulio atstovas Maksimas Galkinas, televizijos laidų vedėjai Ksenija Sobčiak, Lera Kudriavceva ir Andrejus Malachovas.

Parengė Leonas Grybauskas  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.