Per fotosesiją purvina ir nuoga Miley Cyrus glėbesčiavo kiaulę

Popžvaigždutės Miley Cyrus gyvenime skandalai toks įprastas dalykas, kad niekas jais net nebesistebi. Tačiau pirmadienį paviešintas žurnalo „Paper“ viršelis su Miley daugeliui atėmė žadą. Žurnalui 22 metų dainininkė pozavo nuoga išsivoliojusi purvyne kartu su savo kiaulaitę Bubba Sue.

Žurnalo viršelis.<br>„Paper“ nuotr.
Žurnalo viršelis.<br>„Paper“ nuotr.
Miley Cyrus žurnalui pozavo kartu su kiaule.<br>„Paper“ nuotr.
Miley Cyrus žurnalui pozavo kartu su kiaule.<br>„Paper“ nuotr.
Skandalingasis žurnalo viršelis su Kim Kardashian.<br>„Paper“ nuotr.
Skandalingasis žurnalo viršelis su Kim Kardashian.<br>„Paper“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Jun 8, 2015, 10:48 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 3:50 PM

Iš nuotraukos besišypsanti M.Cyrus intymias vietas pridengė apsikabindama kiaulaitę, kurį įsigijo prieš metus po to, kai nudvėsė vienas iš jos šunų. Viršelis skelbia: „Miley Cyrus: Pasinaudokite savo balsu“.

„Prieš dvi paras aš kūriau šou. Mano spenelius dengė drugelių formos lipdukai, o ant nugaros segėjau drugelio sparnus. Stovėjau ant scenos nuogomis krūtimis persirengusi drugeliu. Kaip po velnių tai gali būti teisinga? Kodėl man taip sekasi?“ – žurnale „Paper“ klausia Miley.

Šio mėnesio pabaigoje prekyboje pasirodysiantis leidinys koncentruojasi į Miley ir jos projektą „Happy Hippie Foundation“. Tai šiais metais pradėtas vykdyti pelno nesiekiantis projektas, skirtas padėti benamiams vaikams ir LGBT (lesbietės, gėjai, biseksualai, transseksualai) jaunimui.

Fotosesiją surengė kūrybinė direktorė Diane Martel (taip pat ji režisavo Miley vaizdo klipą „We Can't Stop“) ir fotografė Paola Kudacki. Dėl antrosios fotosesijos žvaigždės – paršelio Bubba Sue – aikštelėje buvo labai nedaug daiktų: stiklinė piramidė, kūno dažų ir truputis drabužių.

Žurnalas „Paper“ jau ne pirmą kartą šokiravo savo skaitytojus itin drąsia fotosesiją. Pirmą kartą leidinio vardas plačiai nuskambėjo praėjusių metų pabaigoje, kai žiemai skirtą numerį papuošė realybės šou žvaigždė Kim Kardashian, o pats viršelis skelbė: „Kim Kardashian sprogdina internetą“. Vidiniuose žurnalo puslapiuose buvo itin atviros Kim nuotraukos, vienoje iš jų moteris pozavo visiškai nuoga, neprisidengdama intymių vietų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.