Motinos netekusį M. Douglasą filmo premjeroje palaiko visa šeima

Aktorius Michaelas Douglasas, praėjusį savaitgalį išgyvenęs savo motinos Dianos Dill mirtį, negali spindėti džiaugsmo. Tačiau kino juostos „Ant-Man“ premjeroje Europai, kuri buvo surengta trečiadienio vakarą Londone, palaikomas šeimos jis laikėsi puikiai.

Į iškilmingą renginį 70-metį M.Douglasą atlydėjo gausi šeima – žmona aktorė Catherine Zeta-Jones, sūnus Dylanas ir dukra Carys.<br>AP nuotr.
Į iškilmingą renginį 70-metį M.Douglasą atlydėjo gausi šeima – žmona aktorė Catherine Zeta-Jones, sūnus Dylanas ir dukra Carys.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-08 21:37, atnaujinta 2017-10-27 06:52

Į iškilmingą renginį 70-metį M.Douglasą atlydėjo gausi šeima – žmona aktorė Catherine Zeta-Jones, sūnus Dylanas ir dukra Carys. Gražuolė žmona, kaip jau įprasta, atrodė įspūdingai vilkėdama sidabro spalvos suknelę.

45 metų Catherine vilkėjo trumpą suknelę, kuri atidengė jos lieknas kojas ir leido pademonstruoti spindinčias basutes. Ne prasčiau prie žmonos atrodė ir tamsiai pilku kostiumu pasipuošęs Michaelas.

Gana jaukiai ant premjeros raudonojo kilimo jautėsi ir 15-metis Dylanas bei 12-os Carys. Kino juosta su Michaelu Douglasu kino teatrus Europoje pasieks liepos 17 dieną.

Lrytas.lt primena, kad Michaelo motina, aktorė eidama 93-iuosius metus, praėjusį šeštadienį užgeso Jungtinėse Valstijose. Tai pranešė televizijos kanalas KTLA. Jo duomenimis, velionė mirė nuo vėžio savo namuose Los Andželo priemiestyje Vudland Hilse.

Per savo kūrybinę karjerą aktorė nusifilmavo daugiau kaip 60-yje televizijos serialų ir šou, taip pat 22-uose vaidybiniuose filmuose. Paskutiniame iš jų – „Šeimos vertybės“ (It Runs in the Family, 2003) – ji vaidino kartu su buvusiu vyru Kirku, sūnumi Michaelu ir anūku Cameronu. Žiūrovai įsiminė jos vaidmenis televizijos serialuose „Kaltės įrodymai“ (Cold Case, 2003-2010), „Greitoji pagalba“ (ER, 1994-2009), „Vakarinis sparnas“ (The West Wing, 1999-2006).

Diana gimė Bermudų salose. Nepaisydama prokuroro pareigas ėjusio tėvo valios, ji nusprendė pradėti aktorės karjerą ir išvyko į Niujorką. Teatro mokykloje ji susipažino su Kirku Douglasu, už kurio 1943 metais ir ištekėjo. Porai, kurios santuoka truko 15 metų, gimė du sūnūs – Michaelas ir Joelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.