Gimtadienį atšventusios J. Lo spindesys – 6 jos vyrų nuopelnas

Tikrai moteris, sakoma, kaip geras vynas – bėgant laikui ji tik gražėja. Liepos 24-ąją savo 46 metų gimtadienį švenčianti seksualioji Jennifer Lopez puikiai atspindi šią taisyklę. Tik aklas nepastebės, kad gražuolė puertorikietė šiandien atrodo kur kas geriau nei tuomet, kai šventė savo 30-metį.

J.Lopez ir B.Affleckas (kairėje) bei C.Smartas.<br>ViDA Press nuotr.
J.Lopez ir B.Affleckas (kairėje) bei C.Smartas.<br>ViDA Press nuotr.
J.Lopez ir O.Noa.<br>ViDA Press nuotr.
J.Lopez ir O.Noa.<br>ViDA Press nuotr.
J.Lopez ir P Diddy.<br>ViDA Press nuotr.
J.Lopez ir P Diddy.<br>ViDA Press nuotr.
J.Lopez ir C.Juddas.<br>ViDA Press nuotr.
J.Lopez ir C.Juddas.<br>ViDA Press nuotr.
J.Lopez ir B.Affleckas.<br>ViDA Press nuotr.
J.Lopez ir B.Affleckas.<br>ViDA Press nuotr.
J.Lopez ir M.Anthony.<br>ViDA Press nuotr.
J.Lopez ir M.Anthony.<br>ViDA Press nuotr.
J.Lopez ir C.Smartas.<br>ViDA Press nuotr.
J.Lopez ir C.Smartas.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

lrytas.lt

Jul 24, 2015, 9:11 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 6:29 PM

Ir plastikos chirurgų darbas čia tikrai neatlieka lemiamo vaidmens. Meilė ir tik meilė daro ją vis patrauklesnę. Jausmai – ir geriausia jos kosmetika, ir gražios odos paslaptis. Primename pačius ryškiausius vyrus, su kuriais susitikinėjo gražuolė atlikėja.

Jennifer ir padavėjas Ojani Noa susipažino dar tuomet, kai ji buvo nelabai žinoma dainininkė, ką jau kalbėti apie tai, kad tikrai nežinojo, kokio statuso vyrą urėtų įsimylėti žvaigždė. Efektyvus kubietis Majamyje iškart atkreipė dėmesį į šią moterį.

J.Lo buvo irgi ne iš kelmo spirta – sužinojusi, kad padavėjas neatsigina moterų dėmesio, ji susilažino, kad suvilios jį per kelias dienas. Lažybas ji laimėjo – po savaitės Ojani pasipiršo! Jei dainininkė tuomet būtų žinojusi, kiek nemalonumų ateityje jai atneš ši skubota santuoka, vargu ar būtų ištarusi lemtingąjį „Taip“ žaviajam O.Noa.

Vis dėlto jaunuoliai tapo vyru ir žmona, o išsiskyrė praėjus lygiai metams po vestuvių. Jiems nepavyko išsaugoti draugiškų santykių: buvęs vyras iš paskutiniųjų stengėse iš šios santuokos išpešti kuo daugiau naudos sau.

Reperis P Diddy tapo antrąja Jennifer aistra. Aistringas jų romanas persikėlė net į reperio dainų vaizdo klipus, kur J.Lopez vaidino caraitę. Pripratęs gyventi ir mylėti visomis savo jėgomis, milijonierius P Diddy savo gražuolę mylimąja apibėrė deimantais, luriuos ji labai mėgo demonstruoti viešumoje praėjus jau mėnesiui po jų pažinties.

Kiekvienas jų pasirodymas viešumoje sulaukdavo didžiulio ažiotažo. Bene ilgiausiai buvo aptarinėjamas Jennifer dėvėtas mados namų „Versace“ drabužis, su kuriuo ji atrodė nei nuoga, nei apsirengusi. Reperis taip didžiavosi savo seksualia drauge, kad pūtėsi tiesiog akyse.

Poros idilija baigėso 1999-aisiais, kai reperis papuolė į skandalą dėl ginklo laikymo ir nešiojimosi, dėl kurio jam net grėsė kalėjimas. Dainininkė nutraukė jų sužadėtuves. Nuoskaudos dėl to reperis negali pamiršti iki šiol ir vis kartoja, kad ją pamatęs iki šiol klykia iš susižavėjimo.

Vyrams šokėjams J. Lo visada jautė nenumaldomą silpnybę. Su Crisu Juddu dainininkė susipažino filmuodama dainos „Love Don't Cost a Thing“. Žvaigždė taip susižavėjo jaunu vaikinuku, kad net ryžosi vedyboms. Tačiau ir šįkart jai nepavyko – vedybinis jų gyvenimas truko vos vienerius metus.

Dabar, kai pasaulis nenustoja kalbėti apie byrančią aktoriaus Beno Afflecko santuoką su Jennifer Garner, jo ir J.Lo santykiai vėl keliami į viešumą. Kalbama, kad vyras nenustojo ja žavėtis ir tai viena iš priežasčių, kodėl jis palieka savo vaikų motiną.

J.Lopez santykiai su B.Afflecku – be abejonės patys ryškiausi, garsiausi ir labiausiai aptarinėjami jos santykiai. Abu gražūs, žinomi, todėl labai greitai jie tapo bene garsiausia pora pasaulyje.

Poros romanas vystėsi nežabotu greičiu – įsimylėjėliai aistroms pasiduodavo net išėję apsipirkti, persirengimo kabinose. Benas mylimajai negailėjo brangių dovanų – visi atsimena sužadėtuvių žiedą, kuri jam atsiėjo daugiau nei milijoną dolerių. Skolinga neliko ir Jennifer – mylimajam ji vieną po kitos skyrė savo dainas.

Vis dėlto jos mylimųjų sąraše B.Affleckas liko neišsipildžiusia vedybine svajone. 2003-iaisiais pora atšaukė savo vestuves, kurios turėjo įvykti Santa Monikoje, likus vos kelioms valandoms iki ceremonijos. Kokios buvo tokio jų sprendimo priežastys, pora neišduoda iki šiol. Po metų B.Affleckas ramybę rado kitos Jennifer glėbyje – Garner.

Pažintis su būsimų savo vaikų tėvu Marcu Anthony įvyko tada, kai Jennifer karjera kabojo ant plauko – ji dirbo šokėja jo trupėje. Tačiau jų santykiai išsirutuliojo kur kas vėliau – 2004-aisias, po to, kai Jennifer skausmingai išsiskyrė su Benu, o Marcas – su pirma žmona.

Praėjus savaitei po skyrybų dainininkas jau sakė priesaiką J.Lopez. Po 4 metų porai gimė dvyniai, o praėjus dar trims metams jie išsiskyrė. Kodėl? Nesutapo požiūriai.

Kol kas paskutinė Jennifer aistra – jaunas jos pačios trupės šokėjas Casperas Smartas. Raumeningame vaikinuko glėbyje popdievaitė ramybę rado po skyrybų, o jų aistros liepsnojo 4 metus.

17 metų už dainininkę jaunesnis šokėjas moterį privertė tiesiog švytėti – ir tai pastebėjo visi. Jis susidraugavo su jos vaikais, dvyniai jaunuolį tiesiog dievino. Tačiau prieš metus pora netikėtai paskelbė, kad jų keliai skiriasi.

Sklinda gandai, kad dainininkės ir šokėjo idilę sujaukė šokėjo pomėgis dairytis į šalis. Tiesa tai ar ne, bet skyrybos nesitęsė ilgai. Kelis mėnesius pabuvę atskirai mylimieji puolė vienas kitam į glėbį su atgimusia aistra. Kalbama, kad dabar pora jau rengiasi vestuvėms, kurioms planuojama išleisti apie 3 milijonus dolerių.

.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.