Channingui Tatumui šlovę pelnė gebėjimas šokti striptizą

Aktorius Channingas Tatumas (35 m.) neslepia – jeigu jaunystėje nebūtų nusirenginėjęs scenoje, vargu ar būtų tapęs garsiu aktoriumi. O šlovę jam pelnė būtent striptizo šokėjo patirtis, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Ch. Tatumas filme „Magiškasis Maikas XXL“.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Ch. Tatumas filme „Magiškasis Maikas XXL“.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Tobulas Ch.Tatumo kūnas kaitina viso pasaulio moterų kraują.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Tobulas Ch.Tatumo kūnas kaitina viso pasaulio moterų kraują.<br>„ViDA Press“ nuotr.
„Šokis hiphopo ritmu“.
„Šokis hiphopo ritmu“.
„Magiškasis Maikas XXL“.
„Magiškasis Maikas XXL“.
Channingas striptizą yra šokęs ir savo žmonai Jennai.
Channingas striptizą yra šokęs ir savo žmonai Jennai.
Daugiau nuotraukų (5)

lrytas.lt

Jul 28, 2015, 9:01 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 9:50 PM

Vienu seksualiausių pasaulio vyrų tituluojamas Ch.Tatumas ilgai nežinojo, kokią profesiją pasirinkti.

Iš nedidelio Kulmano miestelio (Alabamos valstija, JAV) kilęs Channingas mokykloje buvo itin sportiškas – žaidė futbolą, beisbolą, užsiiminėjo lengvąja atletika.

Tačiau mokslai vaikino nedomino, todėl sulaukęs pilnametystės jis ėmėsi įvairių darbų – statybininko, pardavėjo, modelio. Bet sportiškam vaikinui labiausiai patiko šokti striptizą.

„Tai dariau beveik metus. Tokio darbo visiškai nesigėdiju“, – sakė Ch.Tatumas.

Aktorius prisipažino, kad tuo metu jo gyvenimas buvo audringas – pašėlę vakarėliai, merginos, daug alkoholio.

„Sėkmingą naktį užsidirbdavau 150 JAV dolerių. Jeigu namo išeidavau su 70 arba tik 50 dolerių kišenėje, vadinasi, naktis buvo prasta, – prisimena aktorius. – Ko tik neišdarinėdavau už vieno dolerio kupiūrą!“

Pirmą kartą į TV ekraną Ch.Tatumas pateko 2000 metais, kai įveikęs atranką nusifilmavo atlikėjo Ricky Martino dainos „She Bangs“ vaizdo klipe. Už tai jis gavo 400 JAV dolerių.

Netrukus prasidėjo jo modelio karjera. Sportiško kūno vyras pozavo vilkėdamas prekės ženklų „Abercrombie & Fitch“, „American Eagle Outfitters“, dizainerių Emporio Armani ir „Dolce & Gabbana“ drabužius, priklausė garsioms modelių agentūroms, filmavosi reklamose.

„Modelio darbas mano ir mano artimųjų gyvenimą padarė lengvesnį. Jiems pagaliau nebereikėjo jaudintis dėl mano ateities.

O aš turėjau galimybę pamatyti pasaulio. Ne kiekvienam tai lemta. Pažinau save, supratau, kad man patinka vaidinti“, – pasakojo Ch.Tatumas.

Niekada profesionaliai nesimokęs vaidybos, tačiau beprotiškai norėjęs tapti aktoriumi Ch.Tatumas ėmė nuolat dalyvauti filmų atrankose.

„Išmokau vaidinti ne filmuose, o jų atrankose. Juk tuo metu neriesi iš kailio skaitydamas tris eilutes ir tikiesi, kad vaidmenį gausi būtent tu. Tai truko 10 metų“, – prisimena aktorius.

Channingas 2004 metais suvaidino populiariame amerikiečių seriale „CSI: Majamis“, o po metų gavo vaidmenį filme „Teisėjas Karteris“.

Kritikai šaiposi, kad prieš tapdamas žvaigžde Ch.Tatumas buvo eilinis raumeningas bukaprotis. Žiūrėdamos į jo kūną moterys varvino seilę, o vyrai degdavo iš pavydo.

Ch.Tatumas į kino olimpą kopė lėtai. Jis ilgai įkūnydavo niekuo neišsiskiriančius personažus neišsiskiriančiais vardais – Zipas, Džeikas, Leo, Keinas ar Markas.

Aktorius buvo priverstas tenkintis antraeiliais vaidmenimis tokiuose filmuose kaip „Gidas, kaip atpažinti savo nuodėmes“ (2006 m.) „Visuomenės priešai“ (2009 m.). Tačiau kiekvienas vaidmuo jam atnešdavo vis daugiau populiarumo.

Savo šokių judesius jis demonstravo filme „Šokis hiphopo ritmu“ (2006 m.).

Labiausiai Ch.Tatumas išgarsėjo 2012 metais, kartu su aktoriumi Jonah Hillu sukūręs pagrindinį nepatyrusio policininko vaidmenį filme „Nevykėliai po priedanga“ (2012 m.).

Tais pačiais metais kino kūrėjams prireikė Ch.Tatumo kaip striptizo šokėjo patirties. Jis buvo pakviestas filmuotis juostoje „Magiškasis Maikas“, kurioje įkūnijo striptizo šokėjo (Matthew McConaughey) mokinį.

Žiūrovės negalėjo atitraukti akių nuo išpuoselėto Ch.Tatumo kūno.

Šios juostos biudžetas buvo 7 milijonai JAV dolerių. O bilietų į filmą visame pasaulyje buvo parduota daugiau nei už 100 milijonų JAV dolerių.

Neseniai pasirodė šio filmo tęsinys „Magiškasis Maikas XXL“.

Be to, aktorius nusifilmavo režisieriaus Quentino Tarantino filme „Bjaurusis aštuntukas“, kuris pasirodys šių metų gruodį.

Čia jis vaidina su tokiomis Holivudo žvaigždėmis kaip Samuelis L.Jacksonas, Kurtas Russellas ir Timas Rothas.

O garsiųjų brolių Ethano ir Joelio Coenų juostoje „Hail, Caesar!“ jis pasirodys su Scarlett Johansson ir George’u Clooney.

Regis, šiandien aktorius turi viską, apie ką galėjo svajoti. Jis džiaugiasi ne tik vaidmenimis kine, bet ir asmeniniu gyvenimu.

Prieš šešerius metus Ch.Tatumas vedė gražuolę aktorę Jenną Dewan (34 m.), su kuria susipažino 2006 m., kartu filmuodamasis juostoje „Šokis hiphopo ritmu“.

Kaip reagavo būsimoji žmona, kai sužinojo, kad Channingas yra šokęs striptizą?

„Ji tiesiog paprašė, kad jai pašokčiau“, – nusišypsojo Ch.Tatumas.

Aktorių pora augina dvejų metų dukrą Everly.

„Man labai patinka būti tėčiu. Vaikai – tarsi veidrodžiai, kuriuose matai tai, ko anksčiau savyje nepastebėdavai, – samprotavo Channingas. – O Jenna yra supermama. Ji stengiasi nepalikti dukters nė akimirkai.“

Aktorius puikiai atsimena dukters gimimą.

„Mes, vyrai, save laikome stipriais ir manome, kad galime ištverti bet ką. Tačiau iš tikrųjų moterys už mus daug stipresnės. Turbūt dėl to gamta taip sutvarkė, kad mes negimdome“, – sakė Ch.Tatumas.

Striptizo šokėjo patirties aktorius neketina slėpti ir nuo dukters.

„Jeigu paaugusi dukra norės pažiūrėti filmus, kuriuose nusirenginėju, negalėsiu jai to uždrausti. Nepaneigsiu fakto, kad buvau striptizo šokėjas.

Be to, tikiuosi, kad ji bus nuovoki ir mane supras“, – sakė Ch.Tatumas.

Aktorius toliau puoselėja savo kūną. Kartais jis sportuoja penkis kartus per dieną.

„Tačiau negalėčiau pasakyti, kad esu sveikuolis. Tokia yra mano žmona. O aš mėgstu skaniai pavalgyti“, – šypsojosi aktorius.

Žmona – gyvūnų teisių gynėja

Amerikiečių aktorė ir šokėja Jenna Dewan 2002 m. keletą mėnesių susitikinėjo su atlikėju Justinu Timberlake’u (tuo metu jis buvo ką tik išsiskyręs su dainininke Britney Spears).

Vėliau beveik dvejus metus Jenna puoselėjo jausmus aktoriui Shane’ui Westui.

Prieš dešimtmetį filmavimo aikštelėje aktorė sutiko Ch.Tatumą ir po 3 metų draugystės jis jai pasipiršo. Dar po metų pora susituokė Malibu (Kalifornija).

Jenna yra veganė – nevartoja jokių gyvulinės kilmės produktų.

Be to, ji yra aktyvi kovotoja už gyvūnų teises.

Parengė Vykintė Budrytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.