A. Ditkovskytė įvardijo, kas kaltas dėl skyrybų su A. Čiadovu

Lietuvių kilmės aktorės Agnijos Ditkovskytės (27 m.) ir jos vyro Aleksejaus Čiadovo (33 m.) skyrybos tapo netikėtumu gerbėjams. Poros santykiai nutrūko dar gegužės mėnesį, tačiau apie krizę Agnija ryžosi prabilti tik dabar. Išskirtiniame interviu leidiniu „OK!“ moteris prisipažino, kas kaltas dėl iširusios santuokos.

„Kiekvienas žmogus turi savo tiesą. Vyras pasakytų viena, moteris – visai ką kita. Ir niekada toji tiesa nebus objektyvi“, – interviu sakė A.Ditkovskytė.<br>LR archyvo nuotr.
„Kiekvienas žmogus turi savo tiesą. Vyras pasakytų viena, moteris – visai ką kita. Ir niekada toji tiesa nebus objektyvi“, – interviu sakė A.Ditkovskytė.<br>LR archyvo nuotr.
Agnija ir Aleksejus jau buvo išsiskyrę. Tuomet jie atskirai praleido net dvejus metus.
Agnija ir Aleksejus jau buvo išsiskyrę. Tuomet jie atskirai praleido net dvejus metus.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 30, 2015, 5:01 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 4:08 PM

„Kiekvienas žmogus turi savo tiesą. Vyras pasakytų viena, moteris – visai ką kita. Ir niekada toji tiesa nebus objektyvi. Manau, kad tokioje situacijoje nėra kaltas tik vienas žmogus“, – interviu sakė A.Ditkovskytė.

Aktorė tikina, jog A.Čiadovas pats susirinko daiktus ir išsikraustė iš jųdviejų bendrų namų. Nors pora kartu negyvena jau tris mėnesius ir veikiausiai spėjo viską apgalvoti, Agnija mano, jog Aleksejus nebegrįš.

„Aleksejus – tikras vyras. Žodžio žmogus. Nemanau, kad jis grįš“, – teigė 27-erių aktorė. Tiesa, taško jųdviejų santykiuose Agnija dėti vis dar nesiryžta.

Šiuo metu A.Ditkovskytė daug laiko praleidžia su sūnumi Fiodoru, kuriam birželio mėnesį sukako vieneri metai.

„Kiekvieną laisvą minutę leidžiu su sūnumi. Čia ir slypi mano išsigelbėjimas... Toks jau aš žmogus, viską imu į širdį. Mane vis guodžia draugai, tačiau aš net miegoti pastaruoju metu nebegaliu. Morališkai sunku“, – guodėsi Agnija.

Primename, jog kartą Agnija ir Aleksejus jau buvo išsiskyrę. Tuomet jie atskirai praleido net dvejus metus. Tačiau susitaikę kaipmat žengė prie altoriaus.

„Po to, kai suteikėme savo santykiams antrąjį šansą, buvau įsitikinusi, kad daugiau niekada neišsiskirsime. Manau, kad ir Aleksejus tuo tikėjo. Bet mes tik antrą kartą užlipome ant to paties grėblio... Girdėjau, kad daugelis šeimų išsiskiria, kai vaikui sueina vieneri. Tikriausiai prasideda kažkoks krizės laikotarpis“, – svarstė aktorė.

Nors kalbos apie braškančią poros santuoką pasklido birželio pabaigoje, didžiausiu kirčiu tapo režisierės Valerijos Gai Germanikos vestuvės, į kurias Agnija atvyko be vyro. Be to, visą vakarą nė per žingsnį nenutolo nuo savo šokių partnerio Deniso Tagincevo (26 m.). Su Denisu juodu jau kurį laiką sukiojasi ant parketo laidoje „Šokiai su žvaigžde“ ir kaipmat buvo supiršti.

„Šoksiu ir projektui pasibaigus. Man tai patinka. Susidraugavau su Denisu, tačiau jis turi savo gyvenimą, į kurį aš nelendu. Būtų kvaila sulig kiekvienu žingsniu žmonėms aiškinti, kad mudu tik draugai. Žinoma, šio skandalo įkarštyje visi mano, kad tarp mūsų įsiplieskė aistra. Žmonės mato tą, ką nori matyti“, – apie santykius su D.Tagincevu kalbėjo Agnija.

Aktorę palaiko artimieji ir bičiuliai, tačiau labiausiai – mama Tatjana Liutajeva. Vis dėlto Agnija subtiliai užsiminė, jog skyrybų galima buvo išvengti, jei tik juodu su Aleksejumi būtų gyvenę dviese, be Agnijos mamos.

„Kartais svarstau, galbūt mudviem su Aleksejumi reikėjo gyventi atskirai? Turiu omenyje, ne su mano mama, bet atskirai, tik mudviem. Tačiau ar yra prasmės dabar apie tai kalbėti? Yra, kaip yra“, – teigė A.Ditkovskytė.

Kodėl Aleksejaus mama išdėjo Agniją į šuns dienas? Sužinosite paspaudę šią nuorodą.

Ką apie skyrybas sakė Aleksejus Čiadovas? Atsakymą rasite šiame straipsnyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.