Jennifer Aniston vestuvėms vadovavo komikas Jimmy Kimmelis

Tačiau jis ta žinia nepasidalijo netgi su savo motina.

Holivudo aktorės Jennifer Aniston vestuvių ceremonijai vadovavo komikas Jimmy Kimmelis.<br>Scanpix nuotr.
Holivudo aktorės Jennifer Aniston vestuvių ceremonijai vadovavo komikas Jimmy Kimmelis.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 11, 2015, 9:25 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 2:38 AM

H.Sternas pasidalijo detalėmis apie tos poros didžiąją dieną per savo radijo laidą pirmadienį, atskleidęs, kad jis buvo vienas iš nedaugelio žinojusių, kad praeitą trečiadienį organizuotas vakarėlis J.Aniston ir J.Theroux namuose Los Andželo priemiestyje Bel Ere bus ne vien ankstyva Justino gimtadienio šventė, kaip buvo pasakyta kitiems svečiams.

Tačiau jis ta žinia nepasidalijo netgi su savo motina.

„Pernelyg nervinausi, (kad apie tai kalbėčiau). Jie abu labai slapūs“, – aiškino H.Sternas.

J.Kimmelis taip pat žinojo didžiąją paslaptį, o H.Sternas pripažino, kad jam padarė įspūdį to komiko pasirodymas.

„Jimmy buvo pamokslininkas. Jis puikiai padirbėjo“, – sakė radijo laidos vedėjas.

Pats H.Sternas pasinaudojo proga per savo kalbą pasiskųsti dėl griežtų slaptumo priemonių, apgailestaudamas, kad buvo paimti netgi visų šventės dalyvių mobilieji telefonai.

Jis pasakojo, kaip pareiškė susirinkusiems: „Kodėl man negalima turėti mobiliojo telefono? Aš nenoriu jūsų abiejų fotografuoti! Tikrai nenoriu. Man reikia mobiliojo telefono, kad pasakęs šią kalbą galėčiau išsikviesti automobilį ir mauti iš čia!“ Žmonės juokėsi iš mano nelaimės.“

Pasak H.Sterno, J.Aniston ir J.Theroux pasirūpinti vestuvių nuotraukomis pasikvietė mados fotografą Terry Richardsoną (Terį Ričardsoną). Be to, savo pirmąjį šokį po santuokos ceremonijos jiedu šoko pagal Sios dainą.

Radijo laidų vedėjas taip pat atskleidė per tą vakarėlį netikėtai susidraugavęs su britu aktoriumi Orlando Bloomu: „Šalia manęs prie stalo sėdėjo tas išties išvaizdus vaikinas. Tas sumautas vaikinas. Jis atrodo geriau negu Johnny Deppas, Bradas Pittas ir Tomas Cruise'as kartu sudėjus. Taigi sėdėjau ir kalbėjausi su tuo vyruku – įdomiu biču. Įsitraukėm ir šnekučiavomės ilgą laiką. Paklausiau: „Kuo tu vardu?“ Jis atsakė: „Orlando.“ Jis mielas vaikinas. Labai išvaizdus.“

Naujai iškepti ponas ir ponia Theroux šiuo metu yra išvykę medaus mėnesio atostogų kartu su J.Kimmeliu, C.Cox ir kitais savo draugais į Bora Bora salą Prancūzijos Polinezijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.