Tyrai Banks atlikta apvaisinimo mėgintuvėlyje procedūra

Supermodeliui ir televizijos

Tyrai Banks atlikta apvaisinimo mėgintuvėlyje procedūra.<br>„Scanpix“ nuotr.
Tyrai Banks atlikta apvaisinimo mėgintuvėlyje procedūra.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2015-09-20 13:25, atnaujinta 2017-10-14 22:28

Laidos „Topmodeliai“ vedėja atskleidė, kad su partneriu fotografu Eriku Asla, su kuriuo draugauja jau dvejus metus, stengiasi susilaukti vaikų, bet negalėjo pastoti.

41 metų T.Banks pripažino, kad vaikus buvo atidėjusi vėlesniam laikui ir didžiausią dėmesį skyrė karjerai, tačiau dabar trokšta tapti motina.

People.com ji sakė: „Kai man suėjo 40, vienas dalykas, kuris man nepatiko, yra tai, kad neturėjau vaikų. Galvojau: „Prakeikimas, laikrodis tiksi!“. Nuo tada, kai man buvo 24-eri, kasmet sakydavau: „Susilauksiu vaikų po trejų metų.“ Kartodavau tai vėl ir vėl. Todėl, kad mano darbas yra labai verslininkiškas. Nesu samdoma, tad turiu padaryti viską. Vis bandydavau rasti to laiko, kad tai įvyktų.“

„Kai jau tarsi pasakai „gerai, tiesiog padarysiu tai“, tuomet tai ne taip lengva, kai tampi vyresnė ... Buvo nelinksmų momentų dėl to, labai traumuojančių momentų. Tai sunku, kai daraisi vyresnė. Tai nėra kažkas, kas gali tiesiog įvykti ... Tikiuosi (vaikų), nenoriu tik vieno vaiko. Noriu vados! Ir noriu būti tokia mama, pas kurią mano vaikas gali ateiti dėl bet ko“, – pasakojo T.Banks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.