Taylor Swift ir jos draugės: gražios, turtingos ir seksualios

Juolab, kai jos – tokios pat sėkmingos ir turtingos.

Taylor Swift ir jos draugės: gražios, turtingos ir seksualios.
Taylor Swift ir jos draugės: gražios, turtingos ir seksualios.
Taylor Swift.<br>Scanpix nuotr.
Taylor Swift.<br>Scanpix nuotr.
Martha Hunt.<br>Scanpix nuotr.
Martha Hunt.<br>Scanpix nuotr.
Karlie Kloss.<br>Scanpix nuotr.
Karlie Kloss.<br>Scanpix nuotr.
Serena Williams.<br>Scanpix nuotr.
Serena Williams.<br>Scanpix nuotr.
Gigi Hadid.<br>Scanpix nuotr.
Gigi Hadid.<br>Scanpix nuotr.
Kendall Jenner.<br>Scanpix nuotr.
Kendall Jenner.<br>Scanpix nuotr.
Cara Delevingne.<br>Scanpix nuotr.
Cara Delevingne.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

lrytas.lt

Oct 13, 2015, 7:05 PM, atnaujinta Oct 10, 2017, 6:14 AM

Septynių „Grammy“ laimėtoja T.Swift turi ne tik ištikimiausius pasaulio aistruolius – ją pamatyti ir išgirsti per koncertą Londono Haid parke panoro 65 tūkstančiai žiūrovų, – bet ir būrį garsiausių draugių.

Šešias iš jų dainai „Style“ garsioji amerikiečių dainininkė pakvietė į sceną. Pasaulis to dar nebuvo matęs: susikibę už rankų stovėjo topmodeliai Cara Delevingne, Kendall Jenner, Karlie Kloss, Gigi Hadid, Martha Hunt, taip pat pasaulio geriausių tenisininkių sąrašo viršuje pirmą vietą užimanti Serena Williams.

„Kalbame apie gyvenimą ir tiek. Draugės – man svarbiausios gyvenime. Jos linksmos ir joms patinku tokia kokia esu“, – sakė T.Swift vienam JAV žurnalų.

Bet T.Swift ir jos bičiulės negali pasigirti, kad joms sekasi meilėje. 2008-aisiais dainininkas Joe Jonas susitikinėjo su Taylor, po to su jos drauge Kendall, o dabar – su Gigi.

S.Gomez draugavo su aktoriumi, modeliu Tayloru Lautneriu, o paskui jo mylimąja tapo T.Swift. Bet tai neturi nė mažiausios įtakos merginų draugystei. Vyrai ateina ir išeina, o geriausios draugės lieka visiems laikams.

Juolab, kai jos – tokios pat sėkmingos ir turtingos.

Štai manekenė, „Victoria's Secret“ modelis Martha Hunt (26 m.) – garsių prekės ženklų reklamos kompanijų žvaigždė. Jos turtas vertinamas apie 1 milijoną dolerių.

Kendall Jenner (19 m.), modelis, realybės šou žvaigždė – madų dizainerių mielai kviečiama nuolat. Turtas – apie 3 milijonai dolerių.

Serena Williams (33 m.) – teniso žvaigždė, dizainerė, geriausių pasaulio tenisininkų sąrašo lyderė. Jos draugas ir treneris – Patrickas Mouratoglou. Turtas – apie 145 milijonai dolerių.

Karlie Kloss (22 m.) – modelis, podiumo žvaigždė. Bendrauja su milijonieriaus sūnumi Joshua Kushneriu. Metinės pajamos – 4 milijonai dolerių.

Gigi Hadid (20 m.) – modelis ir televizijos žvaigždutė. Jos draugas – atlikėjas Joe Jonas. Turtas – maždaug 500 000 dolerių.

Cara Delevingne (22 m.) – modelis ir aktorė, viena žinomiausių šių laikų podiumo maištininkių. Turtas – apie 12 milijonų dolerių.

Šių gražuolių centre – T.Swift, kurios bagaže – 5 platininiai albumai, 7 „Grammy“, 50 apdovanojimų ir 60 milijonų jos „Twitter“ paskyros gerbėjų. Turtas – apie 199 milijonai dolerių.

Daugiau nei 117,3 milijono kompaktinių diskų pardavusi popmuzikos žvaigždė užima 65-ąją vietą pasaulio įtakingiausių moterų sąraše – jauniausia patekusi į šimtuką.

Apie tai, kokia didelė jos įtaka muzikos pasaulyje, T.Swift įrodė visai neseniai. Fermerio iš Pensilvanijos dukters paskelbtas atviras laiškas privertė suklusti ir savo sprendimą pakeisti net informacinių technologijų pasaulio milžinę „Apple“.

Ginčas kilo dėl koncerno siūlomos muzikos transliavimo internetu paslaugos „Apple Music“. Muzikantai ir dainų kūrėjai griežtai kritikuoja šias paslaugas dėl menko jiems už kūrinių perklausas mokamo honoraro. Beje, tai viena priežasčių, dėl kurių, pavyzdžiui, negalima išgirsti naujausio T.Swift albumo „1989“.

Naujiesiems vartotojams buvo ketinama tris mėnesius leisti naudotis „Apple Music“ paslauga nemokamai, bet už perklausas koncernas „Apple“ nusprendė nemokėti honoraro dainų kūrėjams ir atlikėjams.

„Mes neprašome jūsų nemokamai duoti mums telefonų „IPhone“. Neprašykite mūsų už dyką jums duoti muziką“, – rašė T.Swift.

Ji akcentavo, kad kovoja ne už save – mat pakankamai uždirba koncertuodama. O minėtas „Apple“ sumanymas pakenktų jauniems, mažiau populiariems kūrėjams ir atlikėjams.

Garsiosios amerikiečių dainininkės laiškas sukėlė tikrą audrą internete. Ir neilgai trukus koncernas „Apple“ paskelbė, kad keičia taisykles: atlikėjams ir dainų autoriams sumokės ir už tas muzikos perklausas, kurios bus nemokamos vartotojams.

Bet ne vien muzikinė sėkmė lemia išskirtinį garsiosios atlikėjos populiarumą. Juk daugelis jos draugių yra gražios, turtingos, seksualios išvaizdos.

25-erių T.Swift ant pjedestalo užkėlė ir jos žmogiškosios savybės. Draugai išskiria atlikėjos, kaip jie vaizdingai išsireiškė, gydomąjį charakterį. T.Swift rūpinasi žmonėmis, kurie jai artimi.

T.Swift mielai kviečiasi bičiules į namus, jas pamalonindama savo pagamintais patiekalais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.