Kendall Jenner bijojo suklupti per „Victoria's Secret“ šou

Modelis ir televizijos

Kendall Jenner bijojo, kad nesukluptų per „Victoria's Secret“ jubiliejinį renginį.<br>ViDa Press nuotr.
Kendall Jenner bijojo, kad nesukluptų per „Victoria's Secret“ jubiliejinį renginį.<br>ViDa Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 11, 2015, 9:31 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 8:00 PM

Dvidešimtmetė paskutinę minutę buvo pakviesta prisidėti prie jubiliejinio, jau 20-ojo renginio, dalyvių Niujorke, ir žingsniuoti podiumu šalia geriausios savo bičiulės Gigi Hadid.

Kendall į mados šou pakvietė tik savo tėvus, Krisą ir Caitlyn Jennerius, nors jos netikros seserys Kim , Khloe ir Kourtney Kardashian taip pat prašė kvietimų. Pirmą kartą prabangių apatinių drabužių mados pristatyme dalyvavusi K.Jenner baiminosi, kad dėl didelio būrio ją stebinčių draugų ir artimųjų ji patirs dar didesnį spaudimą.

„Gana keista sakyti, bet aš labiau nervinuosi dėl to, kad galiu suklupti arba paslysti, nei dėl to, kad vilkėsiu tik apatinius. Bet viskas bus gerai, – sakė ji „E! Online“ prieš pasirodymą. – Mano svečių sąrašas yra trumpas. Nenorėjau viso to spaudimo... Visi vis klausinėjo, o aš atsakydavau maždaug taip: „Žinote, galbūt dar bus kitas kartas. Galbūt tada. Nes dabar aš tikrai nervinuosi“.

„Victoria's Secret“ šou Kendall demonstravo žydrą blizgučiais nusagstytą liemenėlę su prie jos derančiomis kelnaitėmis ir įvairiaspalvį drabužį su flamenko stiliaus sijonu.

Kitos podiumo žvaigždės buvo supermodeliai Alessandra Ambrosio , Adriana Lima, Behati Prinsloo ir Candice Swanepoel.

Supermodeliui Lily Aldridge teko garbė šių metų mados šou pasirodyti ant podiumo su 2 mln. JAV dolerių (1,8 mln. eurų) vertės brangakmeniais puošta „Fireworks Fantasy Bra“ liemenėle, dekoruota daugiau nei pusseptinto tūkstančio brangakmenių 18-os karatų aukso įsoduose.

Kasmetinio mados šou muzikiniais svečiais buvo britų popmuzikos žvaigždė Ellie Goulding, Selena Gomez, į renginį atvykusi pasipuošusi ilga odine „Louis Vuitton“ suknele ir spalvotais akių lešiais, bei atlikėjas „The Weeknd“.

Niujorke lapkričio 10 dieną įvykusio jubiliejinio „Victoria's Secret“ mados šou televizijos transliacija JAV numatyta gruodžio 8 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.