Velionės Žanos Friske tėvas nusamdė žentui smogikus

Velionės dainininkės Žanos Friske šeimą toliau skaldo nesantaika. Pasak lifenews.ru, Žanos tėvas Vladimiras Borisovičius nusamdė smogikus, kad šie užpultų jo žentą Dmitrijų Šepeliovą.

Žana Friske ir Dmitrijus Šepeliovas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Žana Friske ir Dmitrijus Šepeliovas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Dmitrijų Šepeliovą užpuolė samdyti vyrai.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Dmitrijų Šepeliovą užpuolė samdyti vyrai.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2015-12-08 10:31, atnaujinta 2017-09-30 16:16

Pirmadienį įvykęs incidentas buvo užfiksuotas gyvenamuosius namus stebinčiomis kameromis. Juostoje matyti, kaip buvęs Žanos vyras Dmitrijus su dvejų metukų sūnumi Platonu grįžta namo. Netrukus paskui jį į laiptinę vienas po kito subėga vyrai.

Pasak D.Šepeliovo, jį užpuolė šeši nepažįstamieji. Tiesa, policijai jis teigė, kad užpuolikams vadovavo jo mirusios žmonos tėvas. Dmitrijus įsitikinęs, kad šie vyrai norėjo pagrobti jo sūnų.

Teigiama, kad po Ž.Friske mirties Dmitrijus uždraudė seneliams lankyti Platoną.

Tarp D.Šepeliovo ir Ž.Friske šeimos karas įsiplieskė dar dainininkei būnant gyvai. Tuomet Žanos artimieji tikino, kad Dmitrijus nesirūpino smegenų vėžiu sirgusia žmona.

Pokalbių laidų, kuriose pasirodė Ž.Friske artimieji, būta ne viena. Per pirmąją atlikėjos tėvas V.Borisovičius ėmė lieti tulžį ant Dmitrijaus, teigdamas, jog šis eksperimentavo su Žanos sveikata ir leido jai tapti „bandomuoju triušiu, kuriam buvo leidžiami nuodai“.

Anot V.Borisovičiaus, būtent D.Šepeliovas inicijavo medicininius eksperimentus su moters sveikata. „Mūsų gydytojai nuleido rankas, jie sakė, jog Žanos neįmanoma išgelbėti. O tada Dmitrijus rado tą eksperimentinę vakciną...“ – sakė Ž.Friske tėvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.