Per išpuolį prieš žentą užfiksuotas Ž. Friske tėvas vaidina auką

Rusijos televizijos žvaigždė, velionės dainininkės Žanos Friske vyras Dmitrijus Šepeliovas viešai apkaltino savo uošvį nusamdžius smogikus, kad šie su juo susidorotų ir pagrobtų sūnų. Dabar prabilo pats Žanos tėvas Vladimiras Borisovičius.

Dmitrijus Šepeliovas kaltina savo velionės žmonos Žanos Friske tėvą (apibrauktas raudonai) užpuolus jį su sūnumi.
Dmitrijus Šepeliovas kaltina savo velionės žmonos Žanos Friske tėvą (apibrauktas raudonai) užpuolus jį su sūnumi.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-09 11:45, atnaujinta 2017-09-30 10:48

Nepaisant to, kad V.Borisovičių įvykio vietoje užfiksavo kameros, pats vyras tikina, kad ten jis atsidūrė atsitiktinai. Priešingai, Vladimiras tikina buvęs ne užpuolikas, o auka.

Jis teigia dvi dienas budėjęs automobilyje, tikėdamasis pamatyti dvejų metukų anūką Platoną. Išvydęs žentą su anūku V.Borisovičius įbėgo iš paskos į laiptinę.

„Dmitrijus neturi, ką pasakyti, todėl taip ir kalba. Aš atvažiavau pas anūką, o jie mane sumušė! Neketinu imtis kokių nors veiksmų, paduosiu į teismą ir tiek“, – pasakojo V.Borisovičius.

Pasak Vladimiro, nei jis, nei jo žmona anūko nematė jau pusę metų. „Pamatęs mane Platonas pradėjo tiesti į mane rankas, o Dmitrijus jį pačiupo ir pradėjo bėgti. Jis ligonis“, – konstatavo V.Borisovičius.

Policijai pareiškimą dėl užpuolimo jau pateikęs D.Šepeliovas neliko skolingas. Jis išplatino jautrų vaizdo įrašą, kuriame pasakoja apie patirtą siaubą ir kaip tai paveikė jo sūnų.

„Kaip tėvas ir kaip žmogus, kuris yra atsakingas už mažylį, jaudinuosi dėl sūnaus psichologinės būklės. Jis matė šias baisias muštynes, kurias surengė Vladimiras su penkiais bendrininkais.

Tai, kas įvyko, labai sukrėtė Platoną, nes vaiko akyse laiptinėje mano apsaugininkui buvo sulaužytas pirštas, sulaužyta nosis, vyrai be galo stumdėsi, rėkė. Manau, kiekvienas supranta, kad tai negali nepadaryti žalos vaiko psichikai. Šiandien į namus apžiūrėti mažylio buvo atvykę vaikų psichologas ir neuropatalogas.

Šie įvykiai iššaukė sūnaus isteriją, jis kartoja, kad bijo senelio. Manau, negalima palikti jo nenubausto. Taip niekas neina pasimatyti su anūku“, – ašarodamas prieš kamerą kalbėjo D.Šepeliovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.