JAV spauda: Catherine sesuo Pippa glamonėjosi su princu Harry

Kembridžo kunigaikštienė Catherine užklupo seserį Pippą besiglamonėjančią su princu Harry. Taip teigiama amerikiečių bulvariniame leidinyje „OK!“. Anot žurnalo, Pippa ir jaunesnis princo Williamso brolis Harry jau tris mėnesius bendrauja itin romantiškai.

Princo Harry ir Pippos Middleton antrininkų bučinys.<br>ViDA Press nuotr.
Princo Harry ir Pippos Middleton antrininkų bučinys.<br>ViDA Press nuotr.
Žurnalas poruoja Kembridžo kunigaikštienės seserį Pippą ir princą Harry.<br>„OK!“ nuotr.
Žurnalas poruoja Kembridžo kunigaikštienės seserį Pippą ir princą Harry.<br>„OK!“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 14, 2015, 4:37 PM, atnaujinta Sep 29, 2017, 11:15 AM

Žurnalo viršelio herojai šiame leidinyje aptarinėjami nuo paprastų pokalbių iki pasimatymų lovoje.

„OK!“ tiki paslaptingu šaltiniu ir teigia, kad tarp šios poros neva didelis seksualinis potraukis, tačiau Pippa nenori liūdinti savo sesers, todėl šį romaną kruopščiai slepia.

Teigiama, kad princas ir Pippa per karališkąsias vestuves visą vakarą flirtavo, ir toks jų bendravimas baigėsi lovoje, kai juos užklupo Catherine.

„Catherine nusprendė pasitaisyti makiažą ir užklupo juos besiglamonėjančius vonios kambaryje. Ir ji tikrai neapsidžiaugė“, – žurnalui skelbė šaltinis.

Tačiau apie romaną pranešęs žurnalas „OK!“ – vienas mažiausiai patikimų leidinių JAV. Jo viršeliai tik 7 atvejais iš 100 būna visiškai tikslūs. Kalbant apie visą leidinį jo tikslumas ne ką geresnis – vos 14 atvejų iš 100 informacija būna surašyta tiksliai, neiškreipiant ir nepagražinant.

Žurnalas jau daugybę kartų paskelbė tiesos neatitinkančią informaciją, pranešdamas apie tariamą Kembridžo kunigaikštienės nėštumą, neva įvykusias Beyonce ir Jay Z skyrybas, keletą netikrų Jennifer Aniston nėštumų.

Jie net buvo paskleidę žinią, kad Kim Kardashian tapo jų grožio rubrikos redaktore. Todėl gandas, kad princas Harry užmezgė romaną su Catherine seserimi Pippa, skamba lyg visiškas pramanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.