Kokius būstus nuomojasi išsiskyrę A. Ditkovskytė ir A. Čiadovas?

Gruodį laikas sumuoti rezultatus. 2015-ieji pramogų pasaulyje buvo dosnūs įvykių – tiek malonių, tiek nelabai. Rusijoje viena labiausiai aptariamą naujienų buvo gražios kino poros Agnės Ditkovskytės, vaidinusios ir lietuviškame filme „Tadas Blinda. Pradžia“, ir Aleksejaus Čiadovo skyrybos, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Aistringi A.Ditkovskytės ir A.Čiadovo santykiai truko beveik dešimt metų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Aistringi A.Ditkovskytės ir A.Čiadovo santykiai truko beveik dešimt metų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Aleksejus persikėlė į brolio Andrejaus nuomojamą būstą vienoje uždarų Maskvos gyvenviečių.
Aleksejus persikėlė į brolio Andrejaus nuomojamą būstą vienoje uždarų Maskvos gyvenviečių.
Šiame name Agnė įsikūrusi su sūnumi, motina, jaunesniuoju broliu ir trimis šunimis.
Šiame name Agnė įsikūrusi su sūnumi, motina, jaunesniuoju broliu ir trimis šunimis.
Dar tada, kai buvo laimingi: A.Ditkovskytė ir A.Čiadovas su sūnumi Fiodoru.<br>Kadras iš „YouTube“
Dar tada, kai buvo laimingi: A.Ditkovskytė ir A.Čiadovas su sūnumi Fiodoru.<br>Kadras iš „YouTube“
Kadaise buvusi draugiška šeima: broliai A. ir A.Čiadovai ir A.Ditkovskytė su motinomis T.Liutajeva (kairėje) bei G.Čiadova.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Kadaise buvusi draugiška šeima: broliai A. ir A.Čiadovai ir A.Ditkovskytė su motinomis T.Liutajeva (kairėje) bei G.Čiadova.<br>Nuotr. iš „Instagram“
T.Liutajeva.
T.Liutajeva.
Daugiau nuotraukų (6)

„Lietuvos rytas“

2015-12-21 05:51, atnaujinta 2017-09-28 06:32

Niekas negalėjo nė pamanyti, kad pora, kuri visai neseniai buvo tokia laiminga – 2014 metų birželį jai gimė sūnus Fiodoras, – staiga pasuks skirtingais keliais. Kol aktorių gerbėjai spėlioja, dėl ko jie išsiskyrė, žurnalistai pasidomėjo, kaip 27 metų Agnė ir 34 metų Aleksejus gyvena dabar.

Gandai apie trūkinėjančius A.Čiadovo ir A.Ditkovskytės santuokos saitus pasklido dar gegužę, kai jie nustojo kartu rodytis viešuose renginiuose.

O po kino režisierės Valerijos Gai-Germanikos ir šokėjo Vadimo Liubuškino vestuvių, į kurias Agnė atėjo ne su Aleksejumi, o su kolega iš televizijos projekto „Šokiai su žvaigždėmis“ 26 metų Denisu Tagincevu, apie tai pradėta kalbėti visu balsu.

Kol A.Ditkovskytė linksminosi, A.Čiadovas su sūnumi ilsėjosi Kryme. Vos sužinojęs apie žmonos žygius, jis iškart pašalino šeimos nuotraukas iš savo „Instagram“ paskyros, o grįžęs iš atostogų ignoravo jai svarbią spektaklio „Angliškas sąmokslas“ premjerą – pirmenybę atidavė triukšmingam vakarėliui su draugais.

Užtat D.Tagincevas buvo čia pat: padovanojo aktorei prašmatnią puokštę gėlių ir nusivežė nežinoma kryptimi.

Paskui Aleksejus susirinko daiktus ir persikėlė gyventi pas brolį Andrejų. Aistros taip įsiliepsnojo, kad net pirmąjį sūnaus Fiodoro gimtadienį A.Ditkovskytė ir A.Čiadovas šventė atskirai.

Aleksejaus giminaičiai įsitikinę, kad nesutarimus lėmė Agnės elgesys.

„Jeigu ji neišsilakstė, tegul toliau laksto. Vėliavą jai į rankas! – piktinosi Aleksejaus motina Galina. – Mano sūnus norėjo sukurti šeimą, bet, matyt, kažkuo neįtiko Agnei. Vadinasi, ji liovėsi jį mylėti. Ką čia aptarinėti?“

Dar A.Čiadovo motina užsiminė, kad marčiai visada buvo svarbūs pinigai, o Aleksejaus karjeroje gimus sūnui kaip tyčia atsirado pauzė. Neva dėl to sutuoktiniai ir pykosi.

Poros artimi draugai žurnalistams prasitarė, kad alyvos į ugnį šliūkštelėjo ir Tatjana Liutajeva, A.Ditkovskytės motina, su kuria sutuoktiniai gyveno tame pačiame name. Neva Tatjana taip pat nepraleisdavo progos papriekaištauti žentui, kad jis deramai neaprūpina šeimos.

„Aleksejaus ir Agnės santykiai visada buvo sudėtingi – kiekvieną dieną kaip ant parako statinės! – atsiduso A.Čiadovo ir A.Ditkovskytės kolega Irina Jašina. – Abu impulsyvūs ir ambicingi.

Viskas kaip ir kitose aktorių šeimose: jei tik kam prastova darbe, čia pat prasideda depresija, iškart įsiplieskia pavydas, konkurencija. Agnė – tikra darboholikė. Jei jau ko nors imasi, atsiduoda iki galo. Taip buvo ir per projektą „Šokiai su žvaigždėmis“. Paras leisdavo šokių aikštelėje ir namo, žinoma, grįždavo išsunkta.“

Pasak I.Jašinos, A.Čiadovui tai nepatiko. Jis norėjo, kad žmona daugiau laiko praleistų namuose.

„Įtariu, kad vieną kartą Aleksejus visa tai išklojo Agnei, o ji įsikarščiavusi rėžė apie jo materialinę padėtį. Ir prasidėjo... Aleksejaus honorarai išties ne tokie ir dideli. Antraip argi jis su šeima gyventų nuomojamame name?

Maždaug prieš pusantrų metų jis su Agne rimtai ketino statytis namą. Jie netgi davė kelis interviu šia tema, bet kalbomis viskas ir baigėsi. Matyt, tai taip pat nervino A.Ditkovskytę.

A.Čiadovas tik iš šalies atrodo erelis, o iš tikrųjų – pats paprasčiausias. Taip, jam pavyksta ir gerai uždirbti, bet jis daug dėmesio skiria berniukiškiems džiaugsmams: automobiliams ir triukšmingoms linksmybėms su draugais“, – pasakojo I.Jašina.

Ir iš tiesų, persikėlęs į triaukštį brolio namą uždaroje gyvenvietėje Naujajame Rygos plente, Aleksejus dažnai linksmindavosi vietos baruose, o akimirkas iš vakarėlių skelbdavo tinkle „Instagram“.

„Mūsų gyvenvietė tik pusiau apgyvendinta, todėl gyventojus pažįstame iš veido, – pasakojo vietos apsaugos darbuotojas Andrejus. – Čiadovai – šaunūs vaikinai, nepasipūtę, bet, kaip galima spręsti, mėgstantys linksmintis – dažnai paryčiais sutinkame juos kontrolės punkte. Ypač Aleksejų.

Tačiau merginų čia neatsiveda, o štai jo sūnus nuolatos vieši. Aleksejus juo rūpinasi, nė per žingsnį nesitraukia. Tiesa, pasivaikščioti su sūnumi traukia į kaimynystėje esančią prašmatnesnę gyvenvietę.

Namas, kuriame gyvena broliai Čiadovai, kainuoja beveik 28 milijonus rublių (apie 373 tūkstančius eurų), bet, kiek žinau, jie jį tiktai nuomojasi.“

Triaukščiame brolių name – trys miegamieji, dvi drabužinės, erdvi virtuvės ir valgomojo erdvė, kabinetas, katilinė ir skalbykla, taip pat garažas baltam Andrejaus „Range Rover“ ir juodam Aleksejaus „Infiniti“.

Nuomojamame name gyvena ir Agnė su sūnumi, motina, jaunesniuoju broliu bei trimis šunimis. A.Čiadovo uošvė neslepia: kad apmokėtų jų statusą atitinkančio kotedžo nuomą (o tai beveik 250 tūkstančių rublių per mėnesį – 3333 eurų!), joms su dukterimi tenka arti kaip arkliams.

„Kiek žinau, A.Čiadovui tai nerūpi. Jis tik skiria tam tikrą sumą sūnui išlaikyti, – sakė artima Agnės draugė, prašiusi neminėti jos vardo. – Kai jie susitinka ir perduoda vienas kitam Fiodorą, net nesikalba. Pasisveikina, ir viskas.

Aleksejus negali atleisti Agnei už akibrokštą su D.Tagincevu. Nemanau, kad ji rimtai susižavėjo tuo šokėju – paflirtavo, kad paerzintų vyrą, o tas ir įsiplieskė. Ir A.Ditkovskytės romanu su aktoriumi Filipu Sitniku (su juo paparacai užklupo Agnę per kino festivalį Blagoveščenske. – Red.) netikiu. Argi ji keistų lazdelę į pagaliuką?

A.Čiadovas irgi geras: atsakydamas tuoj pat nuotrauką su kokia nors blondine internete išplatina. Žodžiu, kaip maži vaikai. Skyrybų dokumentų jie kol kas nepateikė, bet ir dalytis nelabai ką yra. Kas žino, gal ir susitaikys. Bent jau dėl sūnaus, kurį abu beprotiškai myli.“

Kalėdos – be eglutės

Žurnalistai paskambino aktorei T.Liutajevai pasiteirauti, kokios nuotaikos ji ruošiasi pasitikti Naujuosius metus.

„Svarbiausia, kad mes kartu: aš, sūnus, duktė ir anūkas! Mes visada šią šventę švenčiame su artimaisiais, – pasakojo T.Liutajeva. – Pasiruošime mišrainės, silkės su kailiniais, papuošime namus, tačiau eglutės nestatysime, nes Fedia visiškai mažas, be to, turime tris šunis.

Mums nereikia Kalėdų Senelio, kad vakaras būtų stebuklingas. Pavyzdžiui, kai mano sūnus buvo mažas, jis viso to nemėgo – jautė apgaulę. Kuriam galui apgaudinėti vaiką?

Kokie man buvo šie metai? Viena pasakysiu: sunkūs. Ir asmenine, ir kūrybine prasme. Darbo pasiūlymų, žinoma, gerokai sumažėjo ir rinktis jau netenka. Todėl mes su dukterimi džiaugiamės bet kokiu kvietimu: jei ne į kiną, tai bent į teatrą ar televiziją.“

Parengė Milda AUGULYTĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.