Michaelas Douglasas – atvirai apie negandas savo šeimoje

Holivudo žvaigždė Michaelas Douglasas (71 m.) prisipažino: kad išsaugotų savo meilę, ir jis, ir žmona aktorė Catherine Zeta-Jones turėjo pasistengti, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

M.Douglasas ir C.Zeta-Jones išsaugojo santuoką.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
M.Douglasas ir C.Zeta-Jones išsaugojo santuoką.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Feb 29, 2016, 5:32 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 4:10 AM

Prancūzų kino apdovanojimą – garbės „Cezarį“ – šįmet nutarta skirti M.Douglasui. Ta proga kalbėdamas susijaudinęs aktorius prisipažino, kad dabar jo šeimoje įsivyravo santarvė, ir papasakojo, kaip pavyko išgelbėti savo santuoką su aktore 46-erių C.Zeta-Jones.

Gerklės vėžiu sirgusio Michaelo ir nuo maniakinės depresijos kentėjusios Catherine šeimoje nuolat tvyrojo įtampa. Prieš dvejus metus atrodė, kad porai nelemta būti kartu. Kur kas jaunesnė sutuoktinė nervinosi, nuolat kėlė vyrui pavydo scenas, o šis svaidėsi neapgalvotais pareiškimais, taip sukeldamas dar didesnę sumaištį. Galiausiai jie apsigyveno atskirai.

Vis dėlto oficialios skyrybos neįvyko. Bendromis pastangomis porai pavyko viską pradėti iš naujo.

„Tai iš mūsų abiejų pareikalavo pastangų. Nemanau, kad galima išsaugoti meilę, jeigu vienas jau trenkė durimis.

Mes tapome labiau patyrę ir išmintingesni, bet tam prireikė laiko. Dabar labiau vertiname tai, ką turime“, – pasakojo M.Douglasas.

Aktorius prisipažino tapęs atsakingesnis. Dabar jis stengiasi žmonai, 12-metei dukrai Carys ir 15-mečiam sūnui Dylanui skirti visą laisvą laiką.

Vyras įsitikinęs, kad „betėvystė“, dėl kurios jo vyriausia atžala Cameronas (37 m.) tapo narkomanu ir pateko į kalėjimą, amžiams liko praeity.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.