Armenas Džigarchanianas vedė 44 metais jaunesnę mylimąją

Garsus Rusijos aktorius Armenas Džigarchanianas (80 m.) praėjusią savaitę vedė trečią kartą. Jo žmona tapo pianistė ir vadybininkė Vitalina Cymbaliuk-Romanovskaja (36 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

A.Džigarchanianas ir pianistė V.Cymbaliuk-Romanovskaja susituokė po 15 metų draugystės.
A.Džigarchanianas ir pianistė V.Cymbaliuk-Romanovskaja susituokė po 15 metų draugystės.
A.Džigarchanianas ir pianistė V.Cymbaliuk-Romanovskaja susituokė po 15 metų draugystės.
A.Džigarchanianas ir pianistė V.Cymbaliuk-Romanovskaja susituokė po 15 metų draugystės.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 5, 2016, 2:11 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 3:51 PM

Kijeve gimusi V.Cymbaliuk-Romanovskaja jau seniai yra A.Džigarchaniano talento gerbėja: nuo šešiolikos metų domėjosi jo kūryba, per teatro gastroles Kijeve lankydavosi spektakliuose, kuriuose jis vaidino.

2001 metais atvykusi studijuoti į Maskvą mergina ieškodavo progų susitikti su dievaičiu, ir tai pavykdavo.

Vėliau paklausta, ar kada nors susimąstė, kad galėtų tapti A.Džigarchaniano mūza, Vitalina sakė: „Žinoma, ne. Jokių planų nekūriau, bet tai, kad Armenas – vyras, kuris padarė man didžiausią įspūdį per visą gyvenimą, suvokiau.“

A.Džigarchaniano antroji žmona Tatjana Vlasova tuo metu jau gyveno JAV – dėstė rusų kalbą viename Dalaso institutų.

2002-aisiais A.Džigarchanianą ištiko mikroinsultas. Aktorių prižiūrėjo sesuo Marina, bet jai tai buvo per sunki našta. Tuomet dalį rūpesčių prisiėmė Vitalina.

Ilgainiui tarp Vitalinos ir Armeno užsimezgė šilti jausmai. A.Džigarchanianas apsigyveno su jauna drauge, persikėlė iš buto Arbate į Naujosios Rygos rajoną pamaskvėje.

„Armenas ilgai pratinosi prie Vitalinos. Tai prisileisdavo, tai atstumdavo. Ryžtis paskutiniam žingsniui niekaip negalėjo, tačiau neseniai man pasakė: „Aš radau savo moterį, o man jau aštuoniasdešimt. Na, kodėl taip vėlai?!“ – pasakojo aktoriaus sesuo Marina.

A.Džigarchanianas su T.Vlasova išsiskyrė pernai rugsėjį, o praėjusios savaitės viduryje per kuklią ceremoniją Maskvoje vedė V.Cymbaliuk-Romanovskają. A.Džigarchanianas – aktorius ir teatro režisierius, Maskvos dramos teatro, kuriam pats vadovauja, įkūrėjas.

Jo filmografijoje – daugiau kaip 200 vaidmenų, tarp jų – juostose „Sveiki, aš jūsų teta!“, „Susitikimo vietos pakeisti negalima“, „Ketvirtas“, „Profesija – tardytojas“, „Banditų Peterburgas“.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.