Prieš savaitę mylimąją vedęs A. Džigarchanianas – ligoninėje

Garsus Rusijos aktorius Armenas Džigarchanianas (80 m.) praėjusią savaitę vedė trečią kartą. Tačiau vestuvių laime su pianiste ir vadybininke Vitalina Cymbaliuk-Romanovskaja (36 m.) neleidžia džiaugtis liga. A. Džigarchanianas atsidūrė ligoninėje.

Į ligoninę Rusijos garsenybė grįžo vos savaitė po vestuvių.
Į ligoninę Rusijos garsenybė grįžo vos savaitė po vestuvių.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2016, 8:54 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 12:32 PM

Rusų spauda nuo ryto spėliojo, kokie sveikatos sutrikimai jį atvedė į ligoninę. Pasklido gandai, kad aktorius – reanimacijoje. Nerimauti yra  ko, mat 2002-aisiais A.Džigarchanianą ištiko mikroinsultas. Aktorių prižiūrėjo sesuo Marina, bet jai tai buvo per sunki našta. Tuomet dalį rūpesčių prisiėmė Vitalina.

Ilgainiui tarp Vitalinos ir Armeno užsimezgė šilti jausmai. A.Džigarchanianas apsigyveno su jauna drauge, persikėlė iš buto Arbate į Naujosios Rygos rajoną pamaskvėje.

„Armenas ilgai pratinosi prie Vitalinos. Tai prisileisdavo, tai atstumdavo. Ryžtis paskutiniam žingsniui niekaip negalėjo, tačiau neseniai man pasakė: „Aš radau savo moterį, o man jau aštuoniasdešimt. Na, kodėl taip vėlai?!“ – pasakojo aktoriaus sesuo Marina.

Tačiau jau tą patį pirmadienio rytą jaunoji aktoriaus žmona V.Cymbaliuk-Romanovskaja žiniasklaidai patvirtino, kad vyras yra ligoninėje, bet paneigė gandus apie reanimaciją. 80-metis rusų aktorius, pasirodo, privalėjo grįžti į ligoninę planiniam gydymui. Plaučių uždegimu prieš keletą savaičių susirgęs vyras iš ligoninės dėl vestuvių išėjo nepasveikęs, tad šiomis dienomis jam planuojama baigti gydymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.