Justinas Bieberis prisiminė didžiąją savo gyvenimo meilę

Justinas Bieberis paskelbė seną jausmingą nuotrauką, kurioje jis

J.Bieberis ir S.Gomez buvo pora nuo 2010 iki 2014 metų.<br>AP nuotr.
J.Bieberis ir S.Gomez buvo pora nuo 2010 iki 2014 metų.<br>AP nuotr.
J.Bieberis ir S.Gomez buvo pora nuo 2010 iki 2014 metų.<br>AP nuotr.
J.Bieberis ir S.Gomez buvo pora nuo 2010 iki 2014 metų.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 21, 2016, 2:45 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 1:51 AM

J.Bieberis pasidalino šia 2011 metų nuotrauka su savo gerbėjais tinkle Instagram.com, primindamas jiems savo didžiąją meilę.

Hito „Sorry“ atlikėjas prie nuotraukos prirašė vieną žodį: „Jaučiasi“.

Remiantis pranešimais, Selenai tas kadras taip patiko ir komentaruose ji parašė „Tobula.“

J.Bieberis ir S.Gomez buvo pora nuo 2010 iki 2014 metų, o praėjusį lapkritį jie vėl buvo pastebėti viename Los Andželo viešbučio bare, kuriame buvo įamžinta, kaip Justinas dainuoja meilės dainą Selenai.

Buvusi „Disney Channel“ žvaigždė prasitarė, kad jai jau nusibodo kalbėti apie savo garsųjį buvusį vaikiną, kuris šiuo metu susitikinėja su modeliu Hailey Baldwin.

Popmuzikos žvaigždutė anksčiau šį mėnesį žurnalui „W“ prisipažino, kad nutrūkus jų santykiams jos širdis buvo viešai sudaužyta.

„Man tai buvo taip: man 18, turiu vaikiną, mes gerai atrodome karu ir mums tai patinka, – paaiškino Selena. – Tada mano širdis buvo sudaužyta ir man tai buvo svarbu. Nes žmonės net nesuvokė kas vyksta, bet visur atsirasdavo milijonas įvairiausių dalykų. Aš buvau lyg įsprausta į kampą, lyg daužyčiau galvą į sieną. Nežinojau, kur toliau eiti“.

Tuo metu Justinas dalyvaudamas Elene De Generes pokalbių laidoje lapkričio mėnesį leido suprasti, kad būtų linkęs atnaujinti senus judviejų santykius ir prisipažino, kad romantiškas santykių atnaujinimas yra vis dar galimas.

„Mus sieja daug bendrų istorijų ir aš esu tikras, kad tai gali atsitikti, – kalbėjo jis. – Aš manau, kad mes abu dabar einame savo keliu ir bandome save suprasti. Manau, kai susivoksime, mes galime sugrįžti vienas pas kitą ir tapti nuostabia pora. Arba ji suras ką nors nuostabaus ir aš surasiu ką nors nuostabaus. Tiesiog noriu, kad ji būtų laiminga“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kokias pratybas šiemet rengs Lietuvos kariuomenė?