Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kim Kardashian įkvėpė garsenybes įsiamžinti visiškai nuogas

Prieš mėnesį realybės šou žvaigždė Kim Kardashian įsiamžino visiškai nuoga. Ji pasidalijo savo nuogos asmenuke, kurią pasidarė prieš veidrodį.

Iš kairės: Kim Kadashian, Courtney Stodden, Sharon Osbourne.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Iš kairės: Kim Kadashian, Courtney Stodden, Sharon Osbourne.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Sharon Osbourne.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Sharon Osbourne.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Emily Ratajkowski.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Emily Ratajkowski.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Kim Kardashian.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Kim Kardashian.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Courtney Stodden.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Courtney Stodden.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 3, 2016, 10:49 PM, atnaujinta May 30, 2017, 3:25 PM

Tiesa, nors nusifotografavo nuogut nuogutėlė, tačiau šviesiaplaukė Kim intymias kūno vietas nuotraukų koregavimo programa pridengė juodomis linijomis.

Žinoma, gerbėjams tokia nuotrauka paliko itin didelį įspūdį. Praėjus porai mėnesių po gimdymo, žvaigždė didžiavosi savo kūno linijomis.

Tuomet ji gerbėjų prašė pagalbos, kad šie patartų, ką jai apsirengti.

Jos pavyzdžiu pasekė ir modelis Emily Ratajkowski, kuri kartu su Kim įsiamžino prieš veidrodį.

Socialiniame tinkle „Twitter“ ji rašė: „Patinka, kai vyras komentuoja moters sprendimą paskelbti savo nuogos nuotrauką. Jos kūnas, jos karjera. Seksistiniai paistalai.“

Nuotrauka įkvėpė ir Ozzy Osbourne'o žmoną, kuri yra viena iš pokalbių laidos „The Talk“ vedėjų. Joje buvo aptariamas kilęs triukšmas dėl socialiniuose tinkluose Kim paskelbtos drąsios nuotraukos.

Ji buvo gavusi užduotį socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbti analogišką nuotrauką, kurioje jos intymios vietos būtų pridengtos tik juodomis juostomis, padarytomis nuotraukų koregavimo programa. Sharon prisipažino, kad niekuomet nejautė didelio pasididžiavimo savo kūnu, ir suvokė, jog elgiasi veidmainiškai, pliekdama tokias nuotraukas internete skelbiančias moteris, kol pati nėra to išbandžiusi.

„Kim yra kalbėjusi apie jautimąsi patogiai būnant savimi. Nuo gimimo nesijaučiau patogiai būdama savimi, – aiškino Sharon. – Niekuomet nebuvau paplūdimyje vilkėdama tik maudymosi kostiumėlį... Netgi niekuomet nenorėjau, kad mano vyras matytų mane nuogą!“

„Kalbėdama apie žmones, kurie tai daro, visuomet sakau, kad taip nesielgčiau. Nemėgstu žmonių, kurie pelnosi iš savo kūno. Dabar pagalvojau: „Ką gi, elgiesi šiek tiek veidmainiškai, nes nesi to dariusi, taigi, kaip gali kalbėti apie tai, ko nesi patyrusi?“

„63-ejų moteriai nederėtų (fotografuotis apsinuoginusiai), tačiau įkalbėjau save ir padariau tai. Turiu pasakyti, pasijutau tam tikra prasme išsilaisvinusi. Mane įkvėpė faktas, kad tai bus nuotrauka, kurioje veikiausiai atrodysiu liesiausia per savo gyvenimą. Atėjus Kalėdoms tokia tikriausiai nebebūsiu, todėl turėsiu nuotrauką, kurioje esu įamžinta tada, kai buvau savo kūnui tinkamo svorio. Jaučiausi įkvėpta“, – aiškino ji.

Savaitgalį prie apsinuoginusių žvaigždžių prisijungė ir realybės šou žvaigždė Courtney Stodden. Ji tarsi Kim dvynė – mat iš visų taip pat nusifotografavusių žvaigždžių Courtney panašiausia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.