Eltonas Johnas žada palikti sūnus be palikimo

Dainininkas Eltonas Johnas (69 m.) pareiškė neketinantis sūnums palikti turto, kuris vertinamas maždaug 200 mln. eurų.

Eltonas Johnas (kairėje) ir D.Furnishas su sūnumis Zachary ir Elijah mėgaujasi poilsiu Prancūzijos kurorte.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Eltonas Johnas (kairėje) ir D.Furnishas su sūnumis Zachary ir Elijah mėgaujasi poilsiu Prancūzijos kurorte.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Eltonas Johnas.<br>Scanpix nuotr.
Eltonas Johnas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 12, 2016, 3:15 PM, atnaujinta May 29, 2017, 10:47 AM

Britų žvaigždė Eltonas Johnas įsitikinęs, kad jo vaikai turi išmokti savarankiškai užsidirbti pragyvenimui, o ne priklausyti nuo tėvų.

Muzikantas ir kompozitorius sakė, kad sūnų gyvenimas neįtikėtinas, tačiau jis nenori, jog jie išleptų. „Žinoma, mes su Davidu užtikrinsime tam tikrą finansinę paramą, bet dovanoti jiems auksinį šaukštelį – baisu. Tai gali sugriauti gyvenimą“, – pabrėžė muzikantas.

Eltonas Johnas ir Davidas Furnishas (53 m.), kurie oficialiai susituokė 2014-ųjų gruodį, augina du vaikus – penkiametį Zachary ir trejų Elijah. Berniukus pagimdė pakaitinės motinos.

„Jie nėra įprasti vaikai, o ir aš neapsimetinėju, kad jie tokie.

Vis dėlto reikia įprastumo iliuzijos, tam tikros pagarbos pinigams ir darbui“, – paaiškino dainininkas.

Dabar Eltonas Johnas ir D.Furnishas rengia testamentą ir sprendžia, kiek lėšų palikti vaikams. Didžioji dalis britų dainininko pinigų teks labdarai.

„Mes vis dar deriname dokumento detales ir ieškome optimalaus varianto. Aš esu kilęs iš paprastos darbininkų šeimos. Viską, ką dabar turiu, užsidirbau atkakliu ir sunkiu darbu.

Ir kaip tik taip – vieninteliu galimu ir priimtinu būdu – pinigų turi užsidirbti mano sūnūs“, – įsitikinęs solidų turtą sukaupęs atlikėjas.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.