Kirsten Dunst išsiskyrė su vaikinu Garrettu Hedlundu

Šaltiniai „Us Weekly“ sakė, kad aktorių pora išsiskyrė.

Kirsten Dunst ir Garrettas Hedlundas, kaip pranešama, po ketverių drauge praleistų metų pasuko kiekvienas savo keliu.<br>Scanpix nuotr.
Kirsten Dunst ir Garrettas Hedlundas, kaip pranešama, po ketverių drauge praleistų metų pasuko kiekvienas savo keliu.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2016, 2:47 PM, atnaujinta May 29, 2017, 2:46 AM

Šaltiniai „Us Weekly“ sakė, kad aktorių pora išsiskyrė.

Kino žvaigždės susipažino juostos pagal Jacko Kerouaco knygą „Kelyje“ (On the Road) filmavimo aikštelėje 2011 metais, o interviu, publikuotame dar praėjusį mėnesį, K.Dunst kalbėjo apie tai, kokie stiprūs yra jųdviejų santykiai.

„Jaučiu, kad mums gerai sekasi atskirai, bet, taip pat, ir drauge, – sakė ji britų žurnalui „InStyle“. – Matau jame atspindėta tai, ką matau savyje, jautrumą ir žmogų, kuris yra orientuotas į šeimą. Žiūrėkit. Visa, ką galiu pasakyti, yra tai, kad tai ilgiausi mano santykiai, tad tai veikia, taip?“

Interviu 33 metų K.Dunst net užsiminė, kad netrukus galėtų nueiti su dvejais metais jaunesniu G.Hedlundu prie altoriaus.

„Aš žmogus, kuris nori susituokti ... Jei tai nutiks mano ketvirtos dešimties metų viduryje ar pabaigoje, tai bus intymu, – šypsodamasi pasakojo ji. – Teismo rūmai, šventinė vakarienė ir DJ su draugais ir šeima. Žiūrėsiu į tai taip, tarsi tai būtų mano 40-asis gimtadienis“.

Bet kas, besidomintis galimybe susitikinėti su vėl laisva K.Dunst, kuri anksčiau dar yra susitikinėjusi su Jake'u Gyllenhaalu ir rokeriu Johnny Borrellu, turėtų prisiminti geras manieras.

„Man patinka senamadiškos manieros, – sakė ji mados produktų kompanijos „Net-A-Porter“ žurnalui „The Edit“. – Noriu, kad vaikinas sumokėtų už vakarinę ir atidarytų man duris. Man patinka vyriškumas“.

K.Dunst ir filmo „Penas: nuotykiai Niekados šalyje“ (Pan) žvaigždės G.Hedlundo atstovai naujienų apie išsiskyrimą dar nekomentavo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.