Ko Holivudas išmokė aktorių Jasoną Sudeikį?

[[ge:lrytas:lrytas:534154]]

Jasonas Sudeikis.<br>Scanpix nuotr.
Jasonas Sudeikis.<br>Scanpix nuotr.
Jasonas Sudeikis.<br>Scanpix nuotr.
Jasonas Sudeikis.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 15, 2016, 9:57 PM, atnaujinta May 28, 2017, 6:31 PM

„Tas jo gebėjimas kurti istorijas, kurios jaudina ir įkvepia žmones, – sakė jis „The Hollywood Reporter“, paklaustas, kas jam patinka Holivude. – Daugeliu atvejų, man vyriausiam iš trijų (vaikų), jis (Holivudas) man buvo kaip vyresnysis brolis – žmonės, į kuriuos aš žiūrėdavau užvertęs galvą ir norėdavau mėgdžioti tai, kaip jie kalba su valdžia arba kaip bučiuoja merginą“.

J.Sudeikis lygiai taip pat atvirai kalbėjo ir apie Holivudo trūkumus, sakydamas, kad jame žmonių galimybes stabdo jų „bagažas“ ir instinktai. Tiesa, komikas negalėjo pateikti konkrečių pavyzdžių, tik sakė, kad jaučiasi lygiai tiek pat dėl to kaltas, ir mano, kad filmų žvaigždės nevaidina „iš viso savo intelekto“.

J.Sudeikis aktoriaus karjerą pradėjo dešimto dešimtmečio pabaigoje ir šiuo metu ruošia devynis projektus, kurių dauguma turėtų pasirodyti dar šiais metais. Nors jis yra vaidinęs su tokiomis garsenybėmis kaip Jennifer Aniston ir jo partnerė Olivia Wilde, geriausias metas jo dar laukia.

„Nemanau, kad mes jau atėjome, – nusišypsojo jis, paklaustas, kokia buvo geriausia akimirka jo gyvenime. – Optimistiškas atsakymas, ar ne? Labiausiai didžiuojuosi ta akimirka, kai sėdėdamas savo tėvų namuose žiūrėjau laidos „Saturday Night Live“ pakartojimą ir išgirdau kaip Don Pardo ištaria mano vardą (būdamas) tame pačiame kambaryje, kuriame žiūrėdavau šį šou dar vaikas. Tai buvo nerealu“.

Tačiau komikas pripažįsta, kad nors ir gali ramiai klausytis savo balso, bet negali pakęsti matyti save ekrane, nes nemano, jog savo išvaizda prilygsta tokioms žvaigždėms kaip Bradas Pittas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.