Dvynukių tėvu tapsiantis 68-erių R. Woodas: „Keisiu vystyklus“

Legendinės roko grupės „The Rolling Stones“ gitaristas Ronnie Woodas (68 m.) ir jo žmona Sally (37 m.) birželį susilauks atžalų – jiems gims dvynukės. Muzikanto kolegos jau siūlosi padėti auklėti dukteris.

2012-aisiais už R.Woodo ištekėjusi S.Humphreys įsitikinusi, kad dukterys paveldės polinkį į muziką.<br>„Scanpix“/AFP nuotr.
2012-aisiais už R.Woodo ištekėjusi S.Humphreys įsitikinusi, kad dukterys paveldės polinkį į muziką.<br>„Scanpix“/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Apr 16, 2016, 2:30 PM, atnaujinta May 28, 2017, 5:12 PM

Muzikantas pasidalijo su žiniasklaida džiaugsmu dėl šeimos pagausėjimo. Ronnie teigimu, džiaugiasi ir kolegos.

„Jie visi laimingi. Keithas (K.Richardsas. – Red.) dievina vaikus, todėl labai džiaugiasi, o Mickas (M.Jaggeris. – Red.) nuolat kartoja, kad po metų pasirengęs tapti mūsų aukle. Dabar mes jį taip ir vadiname – auklė Mickas“, – sakė R.Woodas.

„The Rolling Stones“ narių vaikai dažnai vyksta į gastroles kartu su grupe. Todėl Ronnie tikisi, kad po kelerių metų prie šios draugijos prisidės jo mergaitės.

Iš ankstesnių santuokų R.Woodas turi tris biologinius vaikus ir vieną įsūnį: 41 m. Jamie, 39 m. Jesse’į, 32 m. Tyrone’ą ir 37 m. Leah. Taigi muzikanto tėvystės patirtis solidi.

„Aš viską moku. Keisiu vystyklus ir darysiu visa kita. Viso to laukiu džiaugsmingai. Man nepaprastai pasisekė. Myliu visus savo vaikus, man patinka būti tėvu ir tai, kas vyksta dabar, tiesiog nuostabu. Aš – laimės kūdikis“, – džiūgavo R.Woodas.

Gitaristo žmona Sally įsitikinusi, kad mergaitės paveldės polinkį į muziką. Esą jos jau reaguoja į skambančius ritmus: „Vakarais jos prabunda ir spurda, jei girdi muziką, o ypač judrios būna per koncertą.“

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.